ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Το «φυσάνε και δεν κρυώνει» οι Τούρκοι: «Εμείς δεν έχουμε ούτε F-16 και οι Έλληνες διαθέτουν ήδη F-16 Block-70 και παίρνουν και F-35»

«Εμείς συζητάμε για τα Φ-16, οι Έλληνες τα αναβαθμίζουν και παίρνουν και τα F-35» λένε Τούρκοι αναλυτές.
Το «φυσάνε και δεν κρυώνει» οι Τούρκοι: «Εμείς δεν έχουμε ούτε F-16 και οι Έλληνες διαθέτουν ήδη F-16 Block-70 και παίρνουν και F-35»

Ενώ η Τουρκία «παλεύει» να εκσυγχρονίσει τα F-16 της, η Ελλάδα το έχει κάνει ήδη διαθέτοντας πλέον F-16 Block- 70, ενώ είναι κοντά και στην οριστική έγκριση πώλησης των F-35 από τις ΗΠΑ.

Το γεγονός αυτό δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τους Τούρκους που σχολιάζουν σχεδόν καθημερινά τις εξελίξεις στα εξοπλιστικά, όχι μόνο για τη χώρα τους, αλλά σχεδόν πάντα και σε σχέση με την Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα στο geostratigika.gr

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.