ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Το λάθος της Ουάσιγκτον με το δολάριο που καταστρέφει την Αμερική σιγά σιγά;

Η εποχή που ήταν δυνατή η εκτύπωση απεριόριστου αριθμού δολαρίων μπορεί να φτάσει στο τέλος της.
Το λάθος της Ουάσιγκτον με το δολάριο που καταστρέφει την Αμερική σιγά σιγά;

Το λάθος της Ουάσιγκτον με το δολάριο που καταστρέφει την Αμερική σιγά σιγά ήταν μία παγίδα που μάλλον έπεσαν μέσα οι ΗΠΑ;

«Οι αντιρωσικές κυρώσεις οδηγούν στην εγκατάλειψη πολλών χωρών από το δολάριο, εξαιτίας του οποίου η Ουάσιγκτον χάνει την ικανότητα να προβάλλει τη δύναμή της στη διεθνή σκηνή», γράφει ο αρθρογράφος της New York Post, Τζέι Νιούμαν.

«Η εγκατάλειψη του δολαρίου θα έφερνε ισχυρό πλήγμα στη θέση της Αμερικής στη διεθνή σκηνή. Η εποχή που ήταν δυνατή η εκτύπωση απεριόριστου αριθμού δολαρίων μπορεί να φτάσει στο τέλος της και μαζί της η ικανότητά μας να αγοράζουμε ξένα αγαθά φτηνά θα παραμείνει στην παρελθόν», αναφέρει ο συγγραφέας.

Το λάθος της Ουάσιγκτον με το δολάριο και την Ρωσία που καταστρέφει την Αμερική σιγά σιγά;

Σύμφωνα με τον Τζέι Νιούμαν, «περισσότερες από εκατό χώρες δεν υποστήριξαν τα δυτικά μέτρα κατά της Ρωσίας με αποτέλεσμα να προκύψουν «οικονομικοί συνασπισμοί που χρησιμοποιούν άλλα νομίσματα για την πώληση αγαθών».

Πάρε τον έλεγχο και πιλόταρε μόνος σου ένα Airbus 320 ή κάνε αερομαχίες με ένα F16, με τους προσομοιωτές του The Pilot Center

Ο Τζέι Νιούμαν τόνισε ότι η «απουσία εναλλακτικής λύσης στο δολάριο, για την οποία μίλησαν δυτικοί αναλυτές, αποδείχθηκε απατηλή».

Οι εμπορικές σχέσεις μεταξύ χωρών που χρησιμοποιούν εθνικά νομίσματα οδηγούν σε μείωση της ζήτησης για το δολάριο και, κατά συνέπεια, στην αξία του. Ως αποτέλεσμα, εξήγησε ο Νιούμαν, θα ακολουθήσει σταδιακή αύξηση των τιμών.

Λόγω της πτώσης του δολαρίου, κατέληξε ο δημοσιογράφος, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα χάσουν το βάρος τους στη διεθνή σκηνή και επίσης κινδυνεύουν να βρεθούν σε «τρύπα χρέους».

πηγή: geostratigika.gr

Διαβάστε επίσης:

Η χρονιά των Rafale: Τρελή η επιτυχία των ελληνικών μαχητικών και έχει και άλλο – H Ελλάδα τα εκτόξευσε;

Ελληνοτουρκικά: Επική «κωλοτούμπα» Ερντογάν – «Δεν έχουμε ανάγκη τους S-400»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το λάθος της Ουάσιγκτον με το δολάριο που καταστρέφει την Αμερική σιγά σιγά;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.