ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Toύρκοι: Ένα δικό μας drone μαχητικό θα κάνει για 10 Rafale – Δεν το χωνεύουν

Ένα δικό μας drone μαχητικό θα κάνει για 10 Rafale, αναφέρεται στο διαδίκτυο, με τους Τούρκους να δηλώνουν σίγουροι
Toύρκοι: Ένα δικό μας drone μαχητικό θα κάνει για 10 Rafale – Δεν το χωνεύουν

Toύρκοι: Ένα δικό μας drone μαχητικό θα κάνει για 10 Rafale, αναφέρεται στο διαδίκτυο, με τους Τούρκους να δηλώνουν σίγουροι για την επιτυχία του προγράμματος του μαχητικού.

Η αγορά από την Ελλάδα 18 Rafale έχει προκαλέσει πονοκέφαλο στην Τουρκία, με τους Τούρκους να αντιλαμβάνονται πως δύσκολα πλέον θα μπορέσουν να αντιμετωπίσουν την ελληνική υπεροχή στον αέρα.

Και τι δεν έχουν γράψει οι Τούρκοι στο διαδίκτυο για τα ελληνικά μαχητικά. Ότι είναι παλιά και θα χρειαστούν σύντομα εκσυγχρονισμό, ότι είναι λίγα για να αλλάξουν τις ισορροπίες, ότι είναι ακριβά, ότι δεν υπερέχουν των τουρκικών F-16 στις αερομαχίες, κ.α. πολλά.

Μία βόλτα στους μεγάλους τουρκικούς λογαριασμούς του Twitter να κάνει κανείς βλέπει ξεκάθαρα τους φόβους των Τούρκων για το μέλλον της Πολεμικής τους Αεροπορίας, η οποία γερνάει επικίνδυνα, με το 80% των τουρκικών μαχητικών να βρίσκεται στο τέλος της πτητικής του ζωής.

Τώρα, το νέο… τρεντ για τους Τούρκους είναι πως το τουρκικό μαχητικό drone που βρίσκεται ακόμα στα χαρτιά θα είναι… δέκα φορές καλύτερο από το Rafale.

Mάλιστα οι Τούρκοι δηλώνουν την τυφλή εμπιστοσύνη τους στην Baykar, την εταιρεία η οποία φτιάχνει τα τουρκικά drones Bayraktar και ανακοίνωσε την δημιουργία του drone μαχητικού.

Το τουρκικό MIUS είναι το νέο στοίχημα της Τουρκίας, με τους Τούρκους να θεωρούν πως θα μπορεί να ανταγωνιστεί τα ελληνικά Rafale, τα οποία υπάρχει σχεδιασμός να φτάσουν σύντομα στα 40.

Φυσικά υπάρχουν και οι φωνές εκείνες στους τουρκικούς λογαριασμούς που υποστηρίζουν πως η Ελλάδα με τα Rafale και τα F-35 που πρόκειται να πάρει από τις ΗΠΑ δεν θα έχει αντίπαλο έως το 2030 στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο.

Toύρκοι: Ένα δικό μας drone μαχητικό θα κάνει για 10 Rafale, αναφέρεται στο διαδίκτυο

Διαβάστε επίσης:

Τουρκία: Αγχώθηκαν με τον Ερντογάν – Αναγκαστική προσγείωση για το ελικόπτερο του!

Ελληνοτουρκικά: Εξαφανίστηκαν τα τουρκικά μαχητικά πάνω από το Αιγαίο!

Rafale: Τα γεράκια της Πολεμικής Αεροπορίας μαθαίνουν τα νέα υπερόπλα της Ελλάδας!

Toύρκοι: Ένα δικό μας drone μαχητικό θα κάνει για 10 Rafale

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Toύρκοι: Ένα δικό μας drone μαχητικό θα κάνει για 10 Rafale – Δεν το χωνεύουν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.