Τουρκία: Τα τουρκικά Bayraktar TB2, οπλίστηκαν με τα μίνι έξυπνα πυρομαχικά MAM-L, της ROKETSAN, και πήγαν σε άσκηση στην Ουκρανία. Στις ασκήσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Ουκρανία συμμετείχαν εκτός από τις ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας και της Τουρκίας και Βρετανοί και οι Αμερικανοί στρατιώτες. Toυρκία: Πανηγύριζει η Άγκυρα – Κολλάει ο εκσυγχρονισμός των ελληνικών F 16...

Τουρκία: Τα τουρκικά Bayraktar TB2, οπλίστηκαν με τα μίνι έξυπνα πυρομαχικά MAM-L, της ROKETSAN, και πήγαν σε άσκηση στην Ουκρανία.

Στις ασκήσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Ουκρανία συμμετείχαν εκτός από τις ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας και της Τουρκίας και Βρετανοί και οι Αμερικανοί στρατιώτες.

Toυρκία: Πανηγύριζει η Άγκυρα – Κολλάει ο εκσυγχρονισμός των ελληνικών F 16

Η ROKETSAN ανακοίνωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι και τα 7 MAM-L που εκτοξεύτηκαν από τα Bayraktar TB2 κατά τη διάρκεια της άσκησης έπληξαν τους στόχους τους.

Η Baykar Defense έχει εξάγει μέχρι τώρα Bayraktar TB2 SİHA στην Ουκρανία, το Αζερμπαϊτζάν και το Κατάρ ενώ ενδιαφέρονται επίσης για την αγορά του Σερβία και η Νιγηρία.

Ένοπλες Δυνάμεις: Σε επιφυλακή για τουρκικά υποβρύχια – Θέλουν επίδειξη σημαίας οι Τούρκοι

Η Ουκρανία αγόρασε 6 Bayraktar TB2 και 200 ​​MAM-L.

Τα μίνι MAM-L που παράγονται από τη Roketsan, κατευθύνονται στον στόχο τους με λέιζερ ενώ χρησιμοποιούνται επίσης και από τα ANKA-S SİHAs που παράγονται από την TAI.

Όλες οι ειδήσεις σήμερα από το Sportime

Ένοπλες Δυνάμεις: Πάμε για αμερικανικές φρεγάτες; Τέρμα οι [email protected];

Ελληνοτουρκικά: Βιάζονται να πάρουν τα γερμανικά υποβρύχια οι Τούρκοι – Θέλουν απάντηση στην Ελλάδα

Ελληνοτουρκικά: Τρόμος στην Άγκυρα – Τέλος το Αιγαίο αν στείλουν οι ΗΠΑ το THAAD