×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Toυρκία: Πώς θα πάει να παγιδέψει την Ελλάδα η Άγκυρα με το μινι αεροπλανοφόρο ANADOLU


Διονύσης Αντωνέλλος

Toυρκία: Πώς θα πάει να παγιδέψει την Ελλάδα η Άγκυρα με το μινι αεροπλανοφόρο ANADOLU


Τουρκία: Η Άγκυρα κατασκευάζει μινι αεροπλανοφόρο για να αυξήσει την ισχύ της στην ανοιχτή θάλασσα και να επιτύχει επίδειξη σημαίας στις περιοχές ενδιαφέροντός της.

Το ΑNADOLU είναι ένα μικρού μεγέθους αεροπλανοφόρο το οποίο θα μπορεί να μεταφέρει οκτώ ελικόπτερα CH-47F CHINOOK, τέσσερα επιθετικά ελικόπτερα T-129 και 2 drones.

H επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα του τουρκικού αεροπλανοφόρου στο Αιγαίο θα είναι μηδενική, αφού το πλοίο θα είναι εύκολος στόχος για τους Έλληνες από τα πυραυλικά συστήματα στα ελληνικά νησιά και τα ελληνικά F-16.

Toυρκία: Παίζουν οι Τούρκοι – Ρώσοι και Αμερικάνοι δεν ξέρουν τι γίνεται με S-400 και F-35

Αυτό το ξέρουν οι Τούρκοι. Για τον λόγο αυτό, το μόνο που θα επιχειρήσουν να κάνουν είναι να σταθμεύσουν το ΑNADOLU με τα επιθετικά ελικόπτερα και τα drones στην Αλβανία.

Από εκεί, οι Τούρκοι θεωρούν πως θα έχουν πλεονέκτημα σε βάρος της Ελλάδας, στοχεύοντας στα νώτα της.

Όμως οι Έλληνες επιτελείς έχουν ήδη επεξεργαστεί παρόμοια σενάρια, έχοντας μελετήσει τις όποιες κινήσεις των Τούρκων, ακόμα και αυτή που περιλαμβάνει στα σχέδιά τους ελλιμενισμό του πλοίου στην Αλβανία.

Ελληνοτουρκικά: O τρόμος της Τουρκίας αν πάρει η Ελλάδα F-35 – Γι αυτο θέλει αφοπλισμό νησιών

Σε αυτή την περίπτωση το τουρκικό μίνι – αεροπλανοφόρο θα πληγεί από τα ελληνικά υποβρύχια και τους πυραύλους EXOSET των ελληνικών μαχητικών.

ΑΚΟΜΑ… ΨΑΧΝΕΣΑΙ; ΒΡΕΣ ΤΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΔΩ

Sportime Extras