Ομάδες ποδοσφαίρου Εθνική Ομάδα ΑΕΚ ΑΕΛ Απόλλων Σμύρνης Άρης Αστέρας Τρίπολης Ατρόμητος Βόλος Λαμία Ολυμπιακός ΟΦΗ ΠΑΟ Παναιτωλικός ΠΑΟΚ ΠΑΣ Γιάννινα Ιωνικός
menu

Toυρκία: Σιγά μη βρήκαν τα ελληνικά υποβρύχια – Σήκωσαν πάλι το E-7T Peace Eagle

Διονύσης Αντωνέλλος
Toυρκία: Σιγά μη βρήκαν τα ελληνικά υποβρύχια – Σήκωσαν πάλι το E-7T Peace Eagle

Τουρκία: Δεν έχουν ιδέα οι Τούρκοι που βρίσκονται τα ελληνικά υποβρύχια παρά τα βίντεο των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων που δείχνουν ελληνικά υποβρύχια να πλέουν στην επιφάνεια της θάλασσας. Οι Τούρκοι στην κυριολεξία δεν έχουν ιδέα που έχουν κρύψει οι Έλληνες τα πέντε στελθ ελληνικά τους υποβρύχια, τα οποία καραδοκούν για να προκαλέσουν, αν χρειαστεί, καίριο...

Τουρκία: Δεν έχουν ιδέα οι Τούρκοι που βρίσκονται τα ελληνικά υποβρύχια παρά τα βίντεο των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων που δείχνουν ελληνικά υποβρύχια να πλέουν στην επιφάνεια της θάλασσας.

Οι Τούρκοι στην κυριολεξία δεν έχουν ιδέα που έχουν κρύψει οι Έλληνες τα πέντε στελθ ελληνικά τους υποβρύχια, τα οποία καραδοκούν για να προκαλέσουν, αν χρειαστεί, καίριο πλήγμα στο τουρκικό ναυτικό.

Την Παρασκευή οι Τούρκοι σήκωσαν πάλι το E-7T Peace Eagle ιπτάμενο ραντάρ τους, στην περιοχή κοντά στην Ρόδο και το Καστελόριζο, προσπαθώντας να βρουν τα ελληνικά υποβρύχια.

Θα ψάχνουν πολύ ακόμα, αφού τα ελληνικά τύπου 214 υποβρύχια μπορούν να μείνουν για σχεδόν δύο μήνες κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Δημοφιλη Αρθρα