ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Toυρκικά drones: Πέταξε 28 ώρες το Aksungur με 12 κατευθυνόμενες βόμβες

Τουρκικά drones: Το υπό ανάπτυξη Aksungur ολοκλήρωσε κατά την διάρκεια δοκιμών πτήση διάρκειας 28 ωρών, μεταφέροντας 12 βόμβες.
Toυρκικά drones: Πέταξε 28 ώρες το Aksungur με 12 κατευθυνόμενες βόμβες

Τουρκικά drones: Το υπό ανάπτυξη Aksungur ολοκλήρωσε κατά την διάρκεια δοκιμών πτήση διάρκειας 28 ωρών, μεταφέροντας 12 κατευθυνόμενες βόμβες.

Η πτήση του Aksungur χωρίς πυρομαχικά και είχε διάρκεια 49 ωρών.

Ελληνικά drones: Το μυστικό project Lotus για πέντε οπλισμένα UAV σε σμήνος στον αέρα

Το πρότζεκτ αναπτύσσεται ανταγωνιστικά/ταυτόχρονα με το Akinci, το drone των 4,5 τόνων πουθα μπορεί να μεταφέρει φορτίο άνω των 900 κιλών καθώς και πυραύλους cruise SOM J.

Oι πύραυλοι αυτοί προορίζονταν για τα τουρκικά F-35 όταν θα τα έπαιρνε η Άγκυρα, αλλά μετά την απόβολή της από το πρόγραμμα αγοράς των αμερικανικών στελθ, θα τους προσαρμόσει στα drone της.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Toυρκικά drones: Πέταξε 28 ώρες το Aksungur με 12 κατευθυνόμενες βόμβες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.