×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Toυρκικά F-16: Δίπλα δίπλα ποζάρουν Τούρκοι και Πακιστανοί πιλότοι


    Διονύσης Αντωνέλλος

Toυρκικά F-16: Δίπλα δίπλα ποζάρουν Τούρκοι και Πακιστανοί πιλότοι. Τουρκικά F-16: Δίπλα δίπλα ποζάρουν πιλότοι μαχητικών της τουρκικής και...


Τουρκικά F-16: Δίπλα δίπλα ποζάρουν πιλότοι μαχητικών της τουρκικής και της πακιστανικής πολεμικής αεροπορίας.

Η φωτογραφία φιλοξενείται στον λογαριασμό «Ισλαμική Αυτοκρατορία» στο Twitter, με τους Τούρκους και τους Πακιστανούς πιλότους να περιγράφονται ως «οι καλύτεροι πιλότοι F-16 του κόσμου».

Mετά το πρόσφατο πραξικόπημα κατά του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, πάνω από 300 Τούρκοι πιλότοι F 16 εκδιώχθηκαν από την τουρκική αεροπορία. Λέγεται πως η Τουρκία ζήτησε την βοήθεια του Πακιστάν, πιλότοι του οποίου εκπαιδεύτηκαν στην Τουρκία.

Την ίδια ώρα, διθυραμβικά είναι τα σχόλια των Αμερικανών και του Fox News για την ποιότητα των Ελλήνων πιλότων της πολεμικής Αεροπορίας.

Σύμφωνα με τον Αμερικανό στρατιωτικό Ιστορικό, Βίκτωρ Ντέιβις Χάνσον, «η Ελλάδα είναι μία μικροσκοπική χώρα σχεδόν 11 εκατ. κατοίκων. Η Τουρκία είναι μία χώρα με 82 εκατ. κατοίκους και περισσότερα πολεμικά αεροσκάφη από την Ελλάδα καθώς και μεγαλύτερο στρατό».

Όμως, σύμφωνα με τον Χάνσον, «οι Έλληνες πιλότοι είναι μεταξύ των καλύτερων πιλότων του κόσμου».

Διθυραμβικά είναι τα σχόλια του στρατιωτικού Ιστορικού και για το ελληνικό ναυτικό. «Μπορεί να είναι μικρότερο σε αριθμό πλοίων από το τουρκικό, όμως το ελληνικό ναυτικό είναι πιο αποτελεσματικό από το τουρκικό», σημειώνει.

Όλες οι ειδήσεις σήμερα από το Sportime

Γερμανία: Η στροφή σε Eurofighter στέλνει τα F-35 στην Ελλάδα

ΑΚΟΜΑ… ΨΑΧΝΕΣΑΙ; ΒΡΕΣ ΤΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα