ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Τούρκοι: Δεν ξέρουμε αν πήραν Meteor οι Έλληνες – Αλλά αν πήραν είναι πρόβλημα

Τούρκοι: Το... φυσά και δεν κρυώνει η Άγκυρα, αναφορικά με την αγορά των γαλλικών Rafale από την Ελλάδα αλλά ειδικά με τον οπλισμό τους.
Τούρκοι: Το... φυσά και δεν κρυώνει η Άγκυρα, αναφορικά με την αγορά των γαλλικών Rafale από την Ελλάδα αλλά ειδικά του οπλισμού που θα φέρουν.

Τούρκοι: Το… φυσά και δεν κρυώνει η Άγκυρα, αναφορικά με την αγορά των γαλλικών Rafale από την Ελλάδα αλλά ειδικά του οπλισμού που θα φέρουν.

«Σύμφωνα με ελληνικές πηγές, αγοράστηκαν κρίσιμα πυρομαχικά όπως τα Exocet, SCALP-EG και Meteor καθώς και αεροσκάφη», αναφέρουν οι Τούρκοι του savunmasanayist.com.

Σύμφωνα με τους Τούρκους «είναι άγνωστο αν πραγματικά έχει γίνει αυτή η αγορά (σ.σ. Exocet, SCALP-EG και Meteor) ενώ όπως παραδέχονται «παρόλο που ο αριθμός των Rafale είναι χαμηλός, είναι προφανές ότι πρόκειται για προηγμένο μαχητικό αεροσκάφος 4 ++ στην ελληνική Πολεμική Αεροπορία».

Οι Τούρκοι είναι φανερό πως δεν… θέλουν να πιστέψουν την αγορά των Exocet, SCALP-EG και Meteor από την Ελλάδα, αφού με τα συγκεκριμένα όπλα επάνω στα Rafale η Ανατολική Μεσόγειος και το Αιγαίο γίνονται απαγορευτικές ζώνες για την Άγκυρα.

Τούρκοι: Το... φυσά και δεν κρυώνει η Άγκυρα, αναφορικά με την αγορά των γαλλικών Rafale από την Ελλάδα αλλά ειδικά του οπλισμού που θα φέρουν.

Ήδη από το 2015 κατά τη διάρκεια της ΝΑΤΟικής αεροπορικής άσκησης Tiger Meet η οποία πραγματοποιήθηκε στο Ικόνιο της Τουρκίας, οκτώ μαχητικών F-16 της τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας αντιμετώπισαν μια τετράδα Γαλλικών Rafale C/D.

Και τα οκτώ μαχητικά των Τούρκων καταρρίφθηκαν εικονικά από τα γαλλικά μαχητικά.

Μάλιστα τα τουρκικά F-16 καταρρίφθηκαν όλα με Meteor, πριν καν οι Τούρκοι προλάβουν να αντιδράσουν.

Διαβάστε επίσης:

Toύρκοι: Ποια 18 συνολικά 40 Rafale θα πάρει η Ελλάδα

Τούρκοι: Ανίκητα τα ελληνικά Rafale μέχρι το 2040

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

ΣΧΟΛΙΑ