ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Τούρκοι: Έλληνες θα χάσετε τον ύπνο σας με αυτό που έρχεται – Τι εννοούν

Ο υφυπουργός της αμυντικής βιομηχανίας της Τουρκίας, Ισμαήλ Ντεμίρ, υψώνει τους τόνους με αφορμή τον πύραυλο Tayfun.
Τούρκοι: Έλληνες θα χάσετε τον ύπνο σας με αυτό που έρχεται – Τι εννοούν

Επιμένουν στη στρατηγική της έντασης οι Τούρκοι, με τον υφυπουργό της αμυντικής βιομηχανίας της χώρας, Ισμαήλ Ντεμίρ, να… προειδοποιεί για τον βαλλιστικό πύραυλο Tayfun.

Απ’ ότι φαίνεται η απόφαση για τη δοκιμή του βαλλιστικού πυραύλου στη Μαύρη Θάλασσα μόνο τυχαία δεν ήταν στη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία.

Λίγες μόλις ώρες μετά τη δημοσιοποίηση του απειλητικού για την Ελλάδα χάρτη, τη σκυτάλη πήρε λοιπόν ο Ντεμίρ, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ άφησε «υποσχέσεις» για το μέλλον.

Κατά τη διάρκεια της τελετή Έναρξης του Ακαδημαϊκού Έτους σε πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης, ο ίδιος που αποτελεί και πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου επέστησε την προσοχή στον πύραυλο Tayfun, λέγοντας πως: «Η ουρά του πυραύλου θα έρθει, μείνετε συντονισμένοι».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον εκσυγχρονισμό της τουρκικής βιομηχανίας: «Όλοι μιλούν για τα UAV και τα SİHA μας σήμερα. Μιλάμε για μια εξέλιξη στην αμυντική βιομηχανία. Έχει γίνει ένα παγκόσμιο brand», δήλωσε.

Όλα αυτά φυσικά την ώρα που Έλληνας ναύαρχος χαρακτηρίζει ως «πολύ περίεργη» την «ιστορία με τον τουρκικό πύραυλο», ενώ μένει να φανεί αν ο τουρκικός βαλλιστικός πύραυλος και τα Bayraktar φέρνουν τα αμερικανικά MQ-9 Reaper.

Τούρκοι: Έλληνες θα χάσετε τον ύπνο σας με αυτό που έρχεται – Τι εννοούν

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τούρκοι: Έλληνες θα χάσετε τον ύπνο σας με αυτό που έρχεται – Τι εννοούν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.