Τούρκοι: Με δεμένα τα χέρια είναι οι Τούρκοι, οι οποίοι ψάχνουν εκτός από τα ελληνικά υποβρύχια στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο και Έλληνες κομάντο σε νησιά και βραχονησίδες. Ο λόγος που οι Τούρκοι ανεβάζουν ψηλά το θέμα της παρουσίας Ελλήνων στρατιωτών στα νησιά του Αιγαίου είναι πως δεν τους… βλέπουν. Η μη γνώση των...

Τούρκοι: Με δεμένα τα χέρια είναι οι Τούρκοι, οι οποίοι ψάχνουν εκτός από τα ελληνικά υποβρύχια στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο και Έλληνες κομάντο σε νησιά και βραχονησίδες.

Ο λόγος που οι Τούρκοι ανεβάζουν ψηλά το θέμα της παρουσίας Ελλήνων στρατιωτών στα νησιά του Αιγαίου είναι πως δεν τους… βλέπουν.

Η μη γνώση των Τούρκων τι θα συναντήσουν… αν τους κάνει να μην επιχειρούν καταστάσεις όπως τα Ίμια, μία υπόθεση που θα τους βόλευε πάρα πολύ στην παρούσα φάση, που έχουν φάει ξύλο σε ότι έχουν προσπαθήσει σε αέρα και θάλασσα στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο.

Oruc Reis: Δεν πιστεύουν οι Τούρκοι τι τους έκανε η φρεγάτα Κουντουριώτης

Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τα ελληνικά υποβρύχια. Πέντε είναι τα στελθ ελληνικά υποβρύχια και για κανένα δεν έχουν εικόνα της θέσης του οι Τούρκοι.

Όσο και αν προσπαθούν καθημερινά δεν μπορούν να τα βρουν. Μάλιστα έβγαλαν και προπαγανδιστικό βίντεο για να δείξουν πως μπορούν να εντοπίσουν τα ελληνικά υποβρύχια αλλά το βίντεο αφορούσε όχι σε ελληνικό υποβρύχιο που βρίσκονταν σε κατάδυση και επιχειρησιακή ετοιμότητα.

Ελληνοτουρκικά: Σε ύψιστη επιφυλακή ο Έβρος – Φήμες για επίσκεψη Ερντογάν

Οι Τούρκοι δεν μπορούν να διαχειριστούν στο εσωτερικό της Τουρκία μία ήττα στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο. Γιατί ξέρουν πως αν επιχειρήσουν κάτι θα υπάρξουν νεκροί.