ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Τούρκοι: Kράζουν τον Ακάρ – Καλά πες μας όμως τι θα κάνεις για τα ελληνικά Rafale και τα F-35

Kράζουν τον Ακάρ οι Τούρκοι, ζητώντας από τον Τούρκο υπουργό Άμυνας να πει τι θα κάνει για να αντιμετωπίσει τα ελληνικά Rafale.
Τούρκοι: Kράζουν τον Ακάρ – Καλά πες μας όμως τι θα κάνεις για τα ελληνικά Rafale και τα F-35

Τούρκοι: Kράζουν τον Ακάρ, ζητώντας από τον Τούρκο υπουργό Άμυνας να πει τι θα κάνει για να αντιμετωπίσει τα ελληνικά Rafale και τα F-35, όταν τα δώσουν στην Ελλάδα οι ΗΠΑ.

«Καλά πες μας όμως τι θα κάνεις για τα Rafale και τα F-35 της Ελλάδας», ρωτάνε Τούρκοι χρήστες του διαδικτύου τον Χουλουσί Ακάρ, ο οποίος έδειξε στις δηλώσεις του να… νοιάζεται για τα οικονομικά των Ελλήνων πολιτών, λόγω των εξοπλιστικών προγραμμάτων που θέτει σε εφαρμογή η Αθήνα.

Οι Τούρκοι δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τα ελληνικά Rafale και τα F-35 (σ.σ. όταν τα δώσουν οι Αμερικανοί στην Αθηνα).

Ο στόλος του τουρκικών F-16 είναι κατά 80% γερασμένος, με πολλές ώρες πτήσης.

Η αποβολη της Τουρκίας από το πρόγραμμα κατασκευής και αγοράς 100 F-35 έχει αφήσει την Άγκυρα χωρίς μαχητικά νέας γενιάς.

Με τις παρούσες συνθήκες για τα επόμενα 10 με 13 χρόνια, έως να μπορεί να μπει σε παραγωγή τουρκικό μαχητικό νέας γενιάς, η ψαλίδα στον αέρα θα είναι ανοιχτή υπέρ της Ελλάδας.

Αυτό το γνωρίζουν οι Τούρκοι, που φυσικά δεν μπορούν να το παραδεχτούν δημόσια, όμως στις μεταξύ τους συζητήσεις στο διαδίκτυο, το θέμα μονοπωλεί το ενδιαφέρον τους.

Διαβάστε επίσης:

Tουρκία: Χαλάει τα σχέδια των Τούρκων για την Γαλάζια Πατρίδα η Σούδα

Tουρκία: Ελλάδα και ΗΠΑ θα ελέγχουν 3 εκατ. βαρέλια ρωσικό πετρέλαιο τη μέρα από τη Σούδα

Τούρκοι: Kράζουν τον Ακάρ – Καλά πες μας όμως τι θα κάνεις για τα ελληνικά Rafale και τα F-35

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

?>