×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Τούρκοι: ΣΟΚ! Η Ελλάδα θα αγοράσει τα Rafale με πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς


Διονύσης Αντωνέλλος

Τούρκοι: ΣΟΚ! Η Ελλάδα θα αγοράσει τα Rafale με πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς


Τούρκοι: Σοκαρισμένοι εμφανίζονται οι αναλυτές στην Τουρκία, μπροστά στο ενδεχόμενο, όπως αναφέρουν να αγοράσει η Ελλάδα τα Rafale αναβαθμισμένα με πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς Meteor, MICA NG και SCALP.

Οι Τούρκοι του defenceturk.net, αναφέρονται στην συνάντηση που έγινε μεταξύ Ελλήνων και Γάλλων αξιωματούχων, στις αρχές Σεπτεμβρίου 2020 για να συζητηθεί το ενδεχόμενο της προμήθειας των συγκεκριμένων πυραύλων για μαχητικά αεροσκάφη Dassault Rafale της Ελλάδα.

Rafale: Οπλισμένα και με Έλληνες χειριστές θα προσγειωθούν το Μάιο στην Τανάγρα

Δεν περνά απαρατήρητο επίσης το γεγονός πως τα ελληνικά Rafale θα είναι εξοπλισμένα με λέιζερ της Safran τα οποία θα κατευθύνουν τα βλήματα τους καθώς και συστήματα που παρέχουν διαλειτουργικότητα μεταξύ των γαλλικών αεροσκαφών.

Ο πύραυλος Meteor είναι ένας πύραυλος αέρος-αέρας μεγάλης εμβέλειας 100+ χλμ., γράφουν οι Τούρκοι ενώ τονίζουν πως δεδομένου ότι διαθέτει κινητήρα ramjet και ρυθμιζόμενο σύστημα προώθησης «το επίπεδο απειλής του πυραύλου ξεχωρίζει σε σύγκριση με τα αντίστοιχα».

Επίσης γίνεται αναφορά στην τρέχουσα κατάσταση πυραύλων που διαθέτει η Ελλάδα, σημειώνοντας πως υπάρχουν περίπου 90 κομμάτια αυτών των πυραύλων στα αεροσκάφη Mirage-2000 (σ.σ. αναφέρονται στους επίσης γαλλικούς EXOSET).

ΒΡΕΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΔΩ

Sportime Extras