ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Τούρκοι: Θαυμασμός για την Ελλάδα – Έχουν 51 φωτιές και τις αντιμετωπίζουν μόνοι τους με 38 πυροσβεστικά

Θαυμασμός για την Ελλάδα από Τούρκους χρήστες του διαδικτύου, αναφορικά με τις δυνατότητες της Ελλάδας στην πυρόσβεση
Τούρκοι: Θαυμασμός για την Ελλάδα – Έχουν 51 φωτιές και τις αντιμετωπίζουν μόνοι τους με 38 πυροσβεστικά

Τούρκοι: Θαυμασμός για την Ελλάδα από Τούρκους χρήστες του διαδικτύου, αναφορικά με τις δυνατότητες της Ελλάδας στην πυρόσβεση, σε σχέση με την Τουρκία.

«Έχουν 51 φωτιές σε 24 ώρες και τις αντιμετωπίζουν μόνοι τους με 38 πυροσβεστικά» αναφέρει η Αϊσέ Αΐδογδου στον λογαριασμό της στο Twitter, με πάνω από 98.000 followers.

Μάλιστα το tweet συνοδεύει και βίντεο με ένα ελληνικό πυροσβεστικό αεροσκάφος και ένα πυροσβεστικό ελικόπτερο να επιχειρούν σε πύρινο μέτωπο.

Οι Τούρκοι κατηγορούν την τουρκική κυβέρνηση ότι άφησε γυμνή την εναέρια πυρασφάλεια της χώρας, προτιμώντας να χρησιμοποιήσει κονδύλια για την κατασκευή drones και όχι για την αγορά πυροσβεστικών εναέριων μέσων.

Μόνο τρία πυροσβεστικά αεροσκάφη διαθέτει η Τουρκία, η οποία φέτος πληρώνει βαρύ τίμημα, με δεκάδες φωτιές να κατακαίνε την τουρκική επικράτεια, την ώρα που η Άγκυρα αρνείται την ελληνική βοήθεια σε πυροσβεστικές δυνάμεις.

Υπάρχουν και οι ακραίες φωνές στην Τουρκία που βλέπουν πίσω από τις φωτιές ελληνικό δάκτυλο, όμως στις φωνές αυτές υπάρχει ισχυρός εσωτερικός αντίλογος, με πολλούς χρήστες του διαδικτύου να ζητούν από τους αρμόδιους να δουν τα λάθη τους.

Διαβάστε επίσης:

Τούρκοι: Επιμένουν για το νεκρό Τούρκο στον Έβρο – Φυλάξτε τα σύνορα σας απαντά η Ελλάδα

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Έβαλε μηχανήματα με την φωτογραφία του Κεμάλ Ατατουρκ στον Σταθμό Λαρίσης

Rafale: Αυτό που δεν ήθελαν να δουν και να ακούσουν οι Τούρκοι γίνεται

Τούρκοι: Θαυμασμός για την Ελλάδα – Έχουν 51 φωτιές και τις αντιμετωπίζουν μόνοι τους με 38 πυροσβεστικά

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τούρκοι: Θαυμασμός για την Ελλάδα – Έχουν 51 φωτιές και τις αντιμετωπίζουν μόνοι τους με 38 πυροσβεστικά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.