ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Τουρκία: Απίστευτο! Τρεις μέρες δεν πέταγαν Bayraktar γιατί έβρεχε και βάζουν νερά

Τουρκία: Οι Αρμένιοι ήταν τυχεροί που έβρεχε για τρεις ημέρες στο Αρτσάχ / Ναγκόρνο Καραμπάχ, γιατί έτσι τα τουρκικά Bayraktar έμειναν καθηλωμένα στο έδαφος. Θα μου πείτε και τι που έβρεχε; Αφού τα συγκεκριμένα μη επανδρωμένα αεροσκάφη είναι το καμάρι της Τουρκίας. Tουρκία: Πάει φουλ για πόλεμο με την Ελλάδα – Αυξάνει την περιοχή έρευνας...
Τουρκία: Απίστευτο! Τρεις μέρες δεν πέταγαν Bayraktar γιατί έβρεχε και βάζουν νερά

Τουρκία: Οι Αρμένιοι ήταν τυχεροί που έβρεχε για τρεις ημέρες στο Αρτσάχ / Ναγκόρνο Καραμπάχ, γιατί έτσι τα τουρκικά Bayraktar έμειναν καθηλωμένα στο έδαφος.

Θα μου πείτε και τι που έβρεχε; Αφού τα συγκεκριμένα μη επανδρωμένα αεροσκάφη είναι το καμάρι της Τουρκίας.

Tουρκία: Πάει φουλ για πόλεμο με την Ελλάδα – Αυξάνει την περιοχή έρευνας και διάσωσης

Και όμως δεν πέταξαν, γιατί, έβρεχε και όταν βρέχει δεν μπορούν να επιχειρήσουν ασφαλώς γιατί… βάζουν νερά.

Τουρκία: Παρακαλάει ο Ερντογάν τον Καναδά – Τυφλά τα Bayraktar από το εμπάργκο

Αντίθετα τα ισραηλινά drones των Αζέρων (σ.σ. έρχονται όπου να ναι και στην Ελλάδα) πέταγαν κανονικά. Το ίδιο και και τα αμερικανικά.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Απίστευτο! Τρεις μέρες δεν πέταγαν Bayraktar γιατί έβρεχε και βάζουν νερά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.