ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Τουρκία: Αποστρατιωτικοποίηση νησιών και κατάργηση της τουρκικής στρατιάς Αιγαίου

Τουρκία: Την αποχώρηση του στρατού από ελληνικά νησιά και την κατάργηση της στρατιάς Αιγαίου πρότειναν οι Γερμανοί στην Τουρκία. Όπως ισχυρίζεται η τουρκική εφημερίδα «Σοζτζού», επικαλούμενοι διπλωματικές πηγές στόχος της Γερμανίας είναι να μειωθεί η ένταση μεταξύ των δύο πλευρών. Η στρατιά του Αιγαίου, σύμφωνα με την «Σοζτζού», ιδρύθηκε στις 20 Ιουλίου του 1975 με...
Τουρκία: Αποστρατιωτικοποίηση νησιών και κατάργηση της τουρκικής στρατιάς Αιγαίου

Τουρκία: Την αποχώρηση του στρατού από ελληνικά νησιά και την κατάργηση της στρατιάς Αιγαίου πρότειναν οι Γερμανοί στην Τουρκία.

Όπως ισχυρίζεται η τουρκική εφημερίδα «Σοζτζού», επικαλούμενοι διπλωματικές πηγές στόχος της Γερμανίας είναι να μειωθεί η ένταση μεταξύ των δύο πλευρών.

Η στρατιά του Αιγαίου, σύμφωνα με την «Σοζτζού», ιδρύθηκε στις 20 Ιουλίου του 1975 με την στρατικοποίηση των ελληνικών νησιών κοντά στα παράλια της Τουρκίας, με τις σχέσεις των δύο χωρών σε ένταση λόγω της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Αποστρατιωτικοποίηση νησιών και κατάργηση της τουρκικής στρατιάς Αιγαίου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.