×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Τουρκία: Δεν θα ενσωματώσουμε τους S-400 – Θα πάρουμε και Patriot


Διονύσης Αντωνέλλος

Τουρκία: Δεν θα ενσωματώσουμε τους S-400 – Θα πάρουμε και Patriot


Τουρκία: «Η Τουρκία αναμένεται να εκπληρώσει όλες τις ευθύνες των μελών του ΝΑΤΟ» δήλωσε ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας.

Όσον αφορά τη δοκιμή S-400, ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, Χουλούσι Ακάρ δήλωσε πως «κάθε πρόγραμμα προμηθειών άμυνας περιλαμβάνει δοκιμές και ελέγχους των συστήματων».

«Αυτές οι διαδικασίες αποτελούν μέρος του προγράμματος προμηθειών και είναι καθαρά τεχνική δραστηριότητα », είπε.

Toυρκία: Τούρκοι διπλωμάτες στην Ελβετία κατηγορούνται για κατασκοπία

Ο κ. Ακάρ είπε επίσης, «Τα S-400 δεν θα ενσωματωθούν στην υποδομή διοίκησης και ελέγχου του ΝΑΤΟ. Η Άγκυρα αναμένεται να εκπληρώσει όλες τις ευθύνες των μελών του ΝΑΤΟ.», τόνισε.

Ο Τούρκους υπουργός Εθνικής Άμυνας ανέφερε επίσης πως «εναλλακτικά συστήματα (όπως Patriot, SAMP-T) μπορούν επίσης να αγοραστούν καθως η Τουρκία είναι έτοιμη να συνεργαστεί με όλους τους συμμάχους. «Η προμήθεια S-400 δεν ήταν επιλογή αλλά υποχρέωση», συμπλήρωσε.

Τουρκία: Πούτιν – Μακρόν αποφάσισαν να τελειώσουν τον Ερντογάν

Ο Χουλούσι Ακάρ αναφέρθηκε και στους ελληνικούς S-300 υποστηρίζοντας πως όπως τους χρησιμοποιοεί η Ελλάδα θα χρησιμοποιήσει τους S-400 και η Τουρκία.

Αναφορικά με τους αμερικανικούς Patriot υπογράμμισε πως «μπορούν να αγοραστούν από τις ΗΠΑ εάν δοθούν εγγυήσεις όπως η μεταφορά και η κοινή παραγωγή τους.

ΠΑΙΞΕ ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ

Sportime Extras