ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Τουρκία: Δημοσκόπηση «μαχαιριά» για Ερντογάν: Οι Τούρκοι βλέπουν τους Έλληνες ως φίλους!

Δημοσκόπηση «σφαλιάρα» στον Ερντογάν στην Τουρκία. «Έχουμε εχθρότητα με τον ελληνικό λαό;»
Τουρκία: Δημοσκόπηση «μαχαιριά» για Ερντογάν: Οι Τούρκοι βλέπουν τους Έλληνες ως φίλους!

Τουρκία: «Στράφι» φαίνεται πως πάει όλη αυτή η προσπάθεια φανατισμού του τουρκικού λαού κατά της Ελλάδας, που κάνει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τα τελευταία χρόνια.

Ο Τούρκος πρόεδρος και οι επιτελείς του κάνουν ό,τι μπορούν προκειμένου να σπείρουν το μίσος κατά των Ελλήνων, διαδίδοντας ασύστολα ψεύδη εναντίον μας στον τουρκικό λαό.

Σύμφωνα πάντως με μεγάλη δημοσκόπηση της εταιρείας metropoll στην Τουρκία,  η συντριπτική πλειοψηφία της τουρκικής κοινής γνώμης βλέπει τους Έλληνες ως φίλους! Αναμφίβολα πρόκειται για ένα αποτέλεσμα «μαχαιριά» για τον πολεμοχαρή και φανατικό Ερντογάν που έχει «επενδύσει» στο μίσος κατά της Ελλάδας μπας και καταφέρει να επανεκλεγεί στις προσεχείς προεδρικές εκλογές που θα γίνουν στην Τουρκία το 2023.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το 64% των Τούρκων δε θεωρούν εχθρό τον ελληνικό λαό, ένα αποτέλεσμα που σίγουρα ξαφνιάζει τους πάντες.

Κι αυτό γιατί όπως και να το κάνουμε ο εθνικισμός είναι πολύ πιο ανεπτυγμένος στην Τουρκία, σε έναν λαό που σε μεγάλα τμήματά του λειτουργεί ως «μάζα» και πολλές φορές χρησιμοποιείται από τους εκάστοτε πολιτικούς ηγέτες του.

Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ


Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.