ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Τουρκία: Εκμεταλλεύεται τις ελλείψεις στα ελληνικά νοσοκομεία και καλεί κατοίκους των Δωδεκανήσων σε ιδιωτικά δικά της!

Τούρκοι καλούν κατοίκους των Δωδεκανήσων σε ιδιωτικά νοσοκομεία.
Τουρκία: Εκμεταλλεύεται τις ελλείψεις στα ελληνικά νοσοκομεία και καλεί κατοίκους των Δωδεκανήσων σε ιδιωτικά δικά της!

Με κάθε τρόπο προσπαθεί να εκμεταλλευθεί τις ελλείψεις του ελληνικού κράτους η Τουρκία. Ακόμη και στον τομέα της υγείας!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open, ιδιωτικό νοσοκομείο στην Αλικαρνασσό, προσκαλεί κατοίκους των Δωδεκανήσων με ογκολογικές παθήσεις για να κάνουν εκεί τις εξετάσεις και τις θεραπείες τους!

Οι Τούρκοι επιχειρηματίες τις υγείας έχουν εντοπίσει  πολλές ελλείψεις που υπάρχουν στα Δωδεκάνησα και προσπαθούν να προσελκύσουν Έλληνες πελάτες. στα

Είναι χαρακτηριστικό ότι στα σόσιαλ μίντια των Ελλήνων κατοίκων των νησιών αυτών φτάνουν διαφημίσεις από υπερσύγχρονο τουρκικό νοσοκομείο στην Αλικαρνασσό, με προσφορές νοσηλείας και έκπτωση στα ακτοπλοϊκά!

Ολα αυτά δεν θα συνέβαιναν βέβαια αν τα νοσοκομεία στα Δωδεκάνησα δεν είχαν ελλείψεις σε γιατρούς και αν διέθεταν ακτινοθεραπευτικό κέντρο για ογκολογικούς ασθενείς.

Τουρκία: Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ για τα Δωδεκάνησα και τουρκικό νοσοκομείο


Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.