ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Τουρκία: Επιμένουν οι δημοσκοπήσεις, χάνει τις εκλογές ο Ερντογάν!

Επιμένουν οι δημοσκοπήσεις σε προβάδισμα του Κιλιτσντάρογλου, τρεις ημέρες πριν τις εκλογές στην Τουρκία.
Τουρκία: Επιμένουν οι δημοσκοπήσεις, χάνει τις εκλογές ο Ερντογάν!

Μόλις τρεις ημέρες βρισκόμαστε προτού οι πολίτες στην Τουρκία προσέλθουν στις κάλπες για να ψηφίσουν αν θέλουν να αλλάξει η Κυβέρνηση Ερντογάν, ή αν είναι ευχαριστημένοι (η πλειοψηφία τουλάχιστον) με την υπάρχουσα κατάσταση. Και νέες δημοσκοπήσεις πάντως δίνουν προβάδισμα στον Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, δύο νέες δημοσκοπήσεις συνηγορούν στην πρόβλεψη για δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών στην Τουρκία με νικητή τον Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, ενώ έκπληξη προκάλεσε η εξαγγελία του Ταγίπ Ερντογάν από τις σεισμόπληκτες περιοχές ότι ετοίμασε νέο Σύνταγμα για περισσότερη δημοκρατία και ατομικά δικαιώματα.

Την ίδια ώρα, ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου πρότεινε συσπείρωση στον τέταρτο κατά σειρά υποψήφιο των προεδρικών εκλογών, Μουχαρέμ Ιντζέ ζητώντας να εξαφανίσουν μαζί «την πολιτική βρωμιά».

Εξάλλου, ο Ερντογάν απειλεί με νέα… άλωση, εξακολουθώντας να επενδύει σε φανατική ρητορική, ωστόσο αυτή η πολιτική δεν δείχνει να αποδίδει, καθώς μία άλλη πρόσφατη δημοσκόπηση «δείχνει» νικητή τον Κιλιτσντάρογλου από τον πρώτο γύρο!

Δείτε παρακάτω το ρεπορτάζ για τις εκλογές στην Τουρκία


Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.