ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Τουρκία: Οι δημοσκοπήσεις σοκάρουν τον Ερντογάν – Θρίλερ με Κιλιτσντάρογλου

Νέο σοκ για τον Ερντογάν στην Τουρκία - Θρίλερ με Κιλιτσντάρογλου
Τουρκία: Οι δημοσκοπήσεις σοκάρουν τον Ερντογάν – Θρίλερ με Κιλιτσντάρογλου

Δυσκολεύουν τα πράγματα για τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν όσον αφορά τις εκλογές στην Τουρκία οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στις 14 Μαΐου.

Την ώρα που μια τελευταία δημοσκόπηση σοκάρει τον Ερντογάν, απειλώντας τον με το τέλος του, διάφορες άλλες δημοσκοπήσεις παρουσιάζουν το εξής παράδοξο.

Τουρκία: Νέο σοκ για Ερντογάν – Θρίλερ με Κιλιτσντάρογλου δείχνουν οι δημοσκοπήσεις

Ενώ σε αρκετά γκάλοπ ο Κεμάλ Κιλιντσάρογλου προηγείται έναντι του Ερντογάν στο ερώτημα «ποιος είναι καταλληλότερος για πρόεδρος στην Τουρκία;», το κόμμα του που κυβερνά αυτή τη στιγμή την Τουρκία στις περισσότερες δημοσκοπήσεις εμφανίζεται να προπορευόμενο! Αυτό όμως φαίνεται πως ανατρέπεται σιγά σιγά.

Ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου πραγματοποίησε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση στην Σμύρνη που δεν πέρασε απαρατήρητη και που αναμένεται να επηρεάσει τα νούμερα των δημοσκοπήσεων

Μάλιστα, στην Τουρκία προβλέπουν δημοσκοπικό «θρίλερ» για Κιλιτσντάρογλου – Ερντογάν τη στιγμή που επεισόδια ξέσπασαν τη Δευτέρα το μεσημέρι στη Μασσαλία, στη νότια Γαλλία ανάμεσα σε υποστηρικτές και αντιπάλους του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, γύρω από εκλογικό κέντρο για Τούρκους πολίτες που μπορούν να ψηφίσουν εκ των προτέρων στις προεδρικές και βουλευτικές εκλογές στην Τουρκία.

Πηγή: Geostratigika.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Οι δημοσκοπήσεις σοκάρουν τον Ερντογάν – Θρίλερ με Κιλιτσντάρογλου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.