ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Τουρκία: Η Ελλάδα επιταχύνει την τάφρο κατά των τανκς στον Έβρο

«Φρενίτιδα» με την Ελλάδα έχει πάθει η Τουρκία η οποία ασχολείται ακόμη και με τις εργασίες που κάνει η χώρα μας στον Έβρο.
«Φρενίτιδα» με την Ελλάδα έχει πάθει η Τουρκία η οποία ασχολείται ακόμη και με τις εργασίες που κάνει η χώρα μας στον Έβρο.

Ελληνοτουρκικά: Τίποτα δεν αφήνει να πέσει κάτω η Τουρκία το τελευταίο διάστημα, σε σχέση με την Ελλάδα. Οι Τούρκοι δεν σταματούν τις προειδοποιήσεις προς την χώρα μας, απειλώντας, συνεχώς με εισβολή, με τον Χουλουσί Ακάρ να είναι εκείνος ο οποίος «έριξε λάδι στην φωτιά» σήμερα (Παρασκευή 10/6).

Τώρα έρχεται η σελίδα «Doğu Akdeniz Politik» να ασχοληθεί με τις εργασίες που κάνει η χώρα μας προκειμένου να ενισχύσει την άμυνά της στα σύνορα του Έβρου.

«Η Ελλάδα επιτάχυνε τη διάνοιξη αντιαρματικής τάφρου στη γραμμή των συνόρων Τουρκίας-Ελλάδας! Η τάφρος που σκάβεται παράλληλα με τον ποταμό Meriç (σ.σ. ο ποταμός Έβρος στα τούρκικα) θα έχει μήκος 135 km, πλάτος 32 μέτρα και βάθος 7 μέτρα».

Θυμίζουμε την εισβολή που προσπάθησε να πετύχει κατά της Ελλάδας πριν από λιγότερα από δύο χρόνια η Τουρκία στον Έβρο. Τότε όταν είχε φέρει χιλιάδες μετανάστες (στην πλειοψηφία τους τους παράτυποι) και τους παρείχε ό,τι χρειάζονταν προκειμένου να παραμένουν επί ημέρες στα σύνορα ώστε να προσπαθήσουν να εισβάλλουν στην ελληνική επικράτεια.

Τελικά αυτό κατέστη αδύνατο καθώς η ελληνική πλευρά αποδείχθηκε συμπαγής και καλά οργανωμένη κι έτσι το σχέδιο των Τούρκων απέτυχε πανηγυρικά.

Έκτοτε η Ελλάδα  προσπαθεί να ενισχύσει τα σύνορά της στον Έβρο όσο το δυνατόν καλύτερα μπορεί, πότε με την ισχυροποίηση του φράχτη στον Έβρο και τώρα με την τάφρο που θα αποτρέπει τυχούσα προσπάθεια εισβολής με τανκς από πλευράς Τουρκίας.

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της τουρκικής σελίδας

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

ΣΧΟΛΙΑ