ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Τουρκία: «Η επιχείρηση σε Συρία και Ιράκ αποτελεί “προθέρμανση” για την Ελλάδα!» (vid)

Τούρκοι αναλυτές: Μήνυμα στην Ελλάδα η επιχείρηση στη Συρία.
Τουρκία: Ως μήνυμα προς την Ελλάδα βλέπει το χτύπημα σε Συρία και Ιράκ ειδικός επί θεμάτων ασφαλείας ο οποίος προβάλλεται από τη Μιλλιέτ.

Τουρκία: Ως μήνυμα προς την Ελλάδα βλέπει το χτύπημα σε Συρία και Ιράκ ειδικός επί θεμάτων ασφαλείας ο οποίος προβάλλεται από την ιστοσελίδα της Μιλλιέτ.

To Sportime σας ενημέρωσε για το δόγμα των δύο πολέμων του Ερντογάν και τι ακριβώς προσπαθεί να πετύχει ο Τούρκος πρόεδρος σε σχέση και με την Ελλάδα.

Πλέον η Τουρκία έρχεται επίσημα να απειλήσει τη χώρα μας με επιχείρηση ανάλογη με αυτές σε Συρία και Ιράκ, γεγονός που αναπαράγεται και από τα τα κυβερνητικά ΜΜΕ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι Τούρκοι αναλυτές θεωρούν την επιχείρηση στις δύο αυτές χώρες ως ένα προειδοποιητικό μήνυμα προς την Ελλάδα.

Τουρκία: «Η επιχείρηση σε Συρία και Ιράκ αποτελεί «προθέρμανση για την Ελλάδα!»

Πιο συγκεκριμένα ο Ομέρ Τσελίκ σε ανάρτηση του στο Twitter, ενώ αναφέρεται στο χτύπημα της Τουρκίας σε Συρία και Ιράκ, αφήνει αιχμές και για την Ελλάδα. «Η φράση “Μία νύχτα μπορεί να έρθουμε ξαφνικά”, είναι η έκφραση αποφασιστικότητας του προέδρου μας (σ.σ. δηλαδή του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν). Αυτή η επιχείρηση που διεξάγεται σε μεγάλη κλίμακα και με υψηλή ικανότητα, δείχνει σε όλον τον κόσμο ότι οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις θα απαντήσουν σε αυτούς που στρέφουν στο βλέμμα τους στην Τουρκία, κάτω από οποιοσδήποτε συνθήκες».

Συνέχεια στο… παραλήρημα του Τσελίκ, έδωσε ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου στο δικό του Τουίτ γράφει: «Μια νύχτα ξαφνικά, ώρα λογαριασμών».

Επιπλέον και ο ειδικός επί θεμάτων ασφαλείας της Τουρκίας, Αμπμντουλάχ Αγάρ, βλέπει τις επιχειρήσεις της χώρας του σε Συρία και Ιράκ ως μήνυμα στην Ελλάδα: Συγκεκριμένα τονίζει πως «… δεν είναι απλά ένα χτύπημα, είναι μια πραγματικότητα».

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

ΣΧΟΛΙΑ