ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Τουρκία: Ιστορική προειδοποίηση Ερντογάν προς την Ελλάδα – Δεν αστειεύομαι, μιλάω σοβαρά

«Η Τουρκία δεν θα διστάσει να χρησιμοποιήσει τις εξουσίες που της παραχωρούνται από τα διεθνή δικαιώματα σχετικά με τον εξοπλισμό των νησιών όταν χρειαστεί»
Τουρκία: Ιστορική προειδοποίηση Ερντογάν προς την Ελλάδα - Δεν αστειεύομαι, μιλάω σοβαρά

Τουρκία: Ιστορική προειδοποίηση προς την Ελλάδα από τον Ερντογάν αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, με τον Τούρκο πρόεδρο να κάνει λόγο για επερχόμενη καταστροφή.

«Δεν αστειεύομαι, μιλάω σοβαρά», υπογράμισε ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας στην τουρκική άσκηση Έφεσος 2022.

«Για άλλη μια φορά, καλώ την Ελλάδα να σταματήσει να εξοπλίζει τα νησιά και να ενεργήσει σύμφωνα με τις διεθνείς συμφωνίες. Δεν αστειεύομαι, μιλάω σοβαρά», είπε χαρακτηριστικά ο Τούρκος πρόεδρος, γράφει η milliyet.com.tr.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συνέβαλαν σε αυτήν την άσκηση. Συνεχίζουμε με τις πιο κρίσιμες προκλήσεις όπως η καταπολέμηση της παράτυπης μετανάστευσης. Κάνουμε προσπάθειες που κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί για την εδραίωση της ειρήνης και της σταθερότητας. Κατέχουμε την πρώτη θέση στον κόσμο στην ανθρωπιστική βοήθεια σε σύγκριση με το εθνικό μας εισόδημα», σημείωσε.

Σύμφωνα με τον Τούρκο πρόεδρο, κάποιοι Έλληνες πολιτικοί «προσπαθούν να παραμείνουν στην ατζέντα με ρητορική που απέχει πολύ από την πραγματικότητα».

«Για άλλη μια φορά, καλώ την Ελλάδα να σταματήσει να εξοπλίζει τα νησιά και να ενεργήσει σύμφωνα με τις διεθνείς συμφωνίες. Δεν αστειεύομαι, σοβαρά μιλάω. Θα τελειώσει σε καταστροφή», τόνισε.

«Η Τουρκία δεν θα διστάσει να χρησιμοποιήσει τις εξουσίες που της παραχωρούνται από τα διεθνή δικαιώματα σχετικά με τον εξοπλισμό των νησιών όταν χρειαστεί», συμπλήρωσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Διαβάστε επίσης:

Η Τουρκία παίρνει Eurofighter – Ήδη τα βάφουμε στα χρώματα μας, λένε – Και Rafale

Belharra: Eπιβεβαίωση Sportime έξι μήνες μετά – Φουλ σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου

Τουρκία: Ιστορική προειδοποίηση Ερντογάν προς την Ελλάδα – Δεν αστειεύομαι, μιλάω σοβαρά

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

ΣΧΟΛΙΑ