ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Τουρκία: Νέες προκλήσεις από τον Ερντογάν – Κάνει νέα όνειρα άλωσης!

Σόου από τον Ερντογάν λίγο πριν από τις εκλογές στην Τουρκία - Μιλάει για νέα άλωση!
Τουρκία: Νέες προκλήσεις από τον Ερντογάν – Κάνει νέα όνειρα άλωσης!

Οι εκλογές στην Τουρκία πλησιάζουν και ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε νέα κόλπα προκειμένου να κερδίσει ψηφοφόρους μιλώντας ακόμη και για νέα όνειρα άλωσης!

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης, ο Ερντογάν κάνει νέα… όνειρα άλωσης όπως αυτή της Κωνσταντινούπολης, όπως τόνισε σε συγκέντρωση στην Ανδριανούπολη.

Ειδικότερα, ο Ερντογάν τόνισε: «Από την Αδριανούπολη, που για ένα αιώνα ήταν η πρωτεύουσα του κράτους μας και ετοίμασε βήμα-βήμα την Άλωση της Κωνσταντινούπολης, τώρα στον Αιώνα της Τουρκίας ετοιμαζόμαστε να δούμε νέα όνειρα άλωσης».

Την ίδια ώρα, ο τούρκος πρόεδρος αναζητά και εναλλακτικούς τρόπους προκειμένου να κερδίσει τον τουρκικό λαό, γυρνώντας το στο τραγούδι!

Ο τούρκος πρόεδρος δεν σταματά να τραγουδά σε κάθε του ομιλία, με τον κόσμο που παρακολουθεί να ξεσηκώνεται στο άκουσμα των τραγουδιών του.

Πηγή: Geostratigika.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Νέες προκλήσεις από τον Ερντογάν – Κάνει νέα όνειρα άλωσης!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.