Συνεχίζει να επενδύει στα fake news κατά της Ελλάδας η Τουρκία, σε ένα «ρεσιτάλ» ψευδών ειδήσεων που φτάνουν έως και την τρομοκρατία.

Συνεχίζει να επενδύει στα fake news κατά της Ελλάδας η Τουρκία, σε ένα «ρεσιτάλ» ψευδών ειδήσεων που φτάνουν έως και την τρομοκρατία.

Ελληνοτουρκικά: Πες πες κάτι θα μείνει. Συνεχίζει την τακτική με τα fake news κατά της χώρας μας η Τουρκία που μετά την αμφισβήτηση της Εθνικής κυριαρχία στα νησιά του Αιγαίου και το μεταναστατευτικό έχει το θράσος να μιλά και για τρομοκρατία.

Τώρα οι Τούρκοι βρήκαν άλλο «παραμύθι» (δια στόματος Τσαβούσογλου) 0 ότι και καλά η Ελλάδα… εκπαιδεύει.. Κούρδους τρομοκράτες του PKK στο Λαύριο(!).

Μιλάμε για απίστευτες κατηγορίες από ποιον; Από την Τουρκία του Ερντογάν η οποία είναι γνωστό ότι συνεργάζεται με την φασιστική οργάνωση «Γκρίζοι Λύκοι» (άλλωστε ο στενός συνεργάτης του Τούρκου προέδρου Μπαχτσελί προέρχεται από τον χώρα), αλλά και με πολλές τρομοκρατικές οργανώσεις όπως το Ισλαμικό Κράτος.
Βεβαίως όλα αυτά η Τουρκία τα κάνει πιο πολύ για εσωτερική κατανάλωση προκειμένου να στρέψει το ενδιαφέρον τον πολιτών της αλλού, καθώς μεγάλο μέρος του πληθυσμού λιμοκτονεί.

Ειδικότερα τις δηλώσεις περί τρομοκρατίας ο Τσαβούσογλου τις έκανε προκειμένου να δείξει ισχυρός, σε μια περίοδο που η καρέκλα του στο Υπουργείο Εξωτερικών  «τρίζει».

Εκτός από τα παραπάνω η γειτονική χώρα δεν σταματά ούτε τις παραβιάσεις στο Αιγαίο. Είναι χαρακτηριστικό ότι την Πέμπτη (17/2) οι παραβιάσεις ήταν τόσες πολλές που θύμισαν το καλοκαίρι του 2020!

Αναλυτικότερα ούτε, ούτε πέντε, αλλά 27(αριθμός ρεκόρ!) τουρκικά αεροσκάφη που προκάλεσαν 47 παραβιάσεις και 7 εμπλοκές με ελληνικά πολεμικά, στον ελληνικό εναέριο χώρο πάνω από το Αρχιπέλαγος.

Από αυτά τα αεροσκάφη τα 22 ήταν μαχητικά, εκ των οποίων τα 10 οπλισμένα.