ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Τουρκία: O Ερντογάν έγινε και… κουρέας για χάρη των εκλογών – Το σποτάκι που «πετσοκόβει» τον Κιλιτσντάρογλου

Το νέο προεκλογικό σποτ του Ερντογάν με τον «μπαρμπέρη» έχει γίνει viral.
Τουρκία: O Ερντογάν έγινε και… κουρέας για χάρη των εκλογών – Το σποτάκι που «πετσοκόβει» τον Κιλιτσντάρογλου

Μία ημέρα πριν τις εκλογές στην Τουρκία (είναι προγραμματισμένες για την Κυριακή 14 Μαΐου) και ένα προεκλογικό σποτάκι του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν «κλέβει» την παράσταση… πετσοκόβοντας την αντιπολίτευση.

Η αλήθεια είναι πως η αντιπολίτευση στην γειτονική χώρα είχε πολλές αντιπαραθέσεις μεταξύ των ηγετικών στελεχών της μέχρι να καταλήξει στην επιλογή του Κιλιτσντάρογλου ως επικεφαλής της. Ακόμη και τότε όμως υπήρχαν πολλές διαφωνίες και λίγο έλειψε οι κοινή προσπάθεια να τιναχθεί στον αέρα.

Αυτό το εκμεταλλεύθηκε η νυν κυβέρνηση και ο Ερντογάν και παρουσίασαν ένα έξυπνο σποτάκι με έναν μπαρμπέρη. Οχι της Σεβίλλης, αλλά της Τουρκίας.

Σε αυτό, όπως θα δείτε παρακάτω ένας νεαρός άνδρας που απεικονίζει τον Τούρκο πολίτη πάει σε κουρείο για να κουρευτεί, όμως τότε εμφανίζονται πολλοί μπαρμπέρηδες, με αποτέλεσμα να τον κάνουν χάλια.

Τότε εμφανίζεται μόνο ένας μπαρμπέρης (υποτίθεται ο Ερντογάν) και εν τέλει το αποτέλεσμα είναι αυτό που θέλει ο πελάτης. Δηλαδή η νυν Κυβέρνηση θέλει να πει οτι καλύτερα να πας σε αυτόν τον έναν που γνωρίζεις ήδη καλά τόσα χρόνια, παρά σε μία άλλη λύση που δεν ξέρεις και που μπορεί να την εκφράζουν πολλοί, χωρίς όμως ουσία και αποτέλεσμα.

Κοινώς το μήνυμα είναι όπου λαλούν πολλοί κοκόροι…

Δείτε παρακάτω το σποτάκι του Ερντογάν με τον κουρέα που έχει γίνει Viral στην Τουρκία

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.