Η συνέντευξη του ανεπιθύμητού στην Τουρκία, Φ. Γκιουλέν στον ALPHA έκανε τους Τούρκους, καθώς επιτέθηκε σε Ερντογάν και αποθέωσε την Ελλάδα.

Στη συνέντευξη που έδωσε ο Φετουλάχ Γκιουλέν στον ALPHA, αποθέωσε την Ελλάδα κι έκανε τους Τούρκους... Τούρκους!

Τουρκία: Την ώρα που ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προσπαθεί να περάσει «αφήγημα» κατά της Ελλάδας στην χώρα του, αλλά και τη διεθνή κοινότητα, έρχονται οι συμπατριώτες του να τον κάνουν… τούρμπο!

Οχι μόνο «καυτηριάζουν» την ολοκληρωτικό τρόπο με τον οποίο ασκεί την πολιτική τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, αλλά επιπλέον αποθεώνουν και την Ελλάδα!

Έτσι μετά τον Ενές Καντέρ που δήλωσε πως «Όσα λέει για την Ελλάδα ο Ερντογάν είναι αηδιαστικά!», ήρθε ακόμη ένας… αγαπημένος συμπατριώτης του Τούρκου προέδρου να τον «βάλει στη θέση του».

Ο λόγος για τον Φετουλάχ Γκιουλέν, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στον ALPHA και τα «έχωσε» για μία ακόμη φορά στον Ερντογάν, τονίζοντάς παράλληλα το πόσο σημαντική είναι η συμβολή της Ελλάδας στην ανάπτυξη όλων των πολιτισμών του πλανήτη.

Τα τουρκικά ΜΜΕ παρουσίασαν εκτενείς αναφορές στο θέμα εξαπολύοντας επίθεση τόσο στον Γκιουλέν όσο φυσικά και στην χώρα μας που του έδωσε βήμα.

«Ο ελληνικός τηλεοπτικός σταθμός ALPHA, κάνοντας συνέντευξη με τον αρχηγό του FETO, άναψε φυτίλι ενός νέου σκανδάλου. Στη συνέντευξή του ο τρομοκράτης Γκιουλέν χρησιμοποίησε χαρακτηρισμούς όπως ότι “οι δικοί μας (σ.σ. εννοεί τους Τούρκους) συμπεριφέρονται σαν μεθυσμένοι και στήριξε την προβοκάτσια της Ελλάδας στα νησιά. Το τελευταίο διάστημα ο δικός (σ.σ. ο Ερντογάν), λέει ανοησίες ότι θα πάει στα νησιά, θα κάνει έφοδο, θα κάνει κατάληψη. Όλοι πρέπει να παραμεινουν στη θέση τους. Η Ελλάδα ήταν πάντα ένας πυλώνας για την ανάπτυξη των πολιτισμών ολόκληρου του κόσμου”», αναφέρουν, μεταξύ άλλων, ο καθοδηγούμενος από την Ερντογάν τουρκικός Τύπος.