ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Τουρκία: Ο ύπουλος τρόπος με τον οποίο προσπαθεί να «κλέψει» την Αίγυπτο από το πλευρό της Ελλάδας

Η Αίγυπτος αποτελεί στενό σύμμαχο της Ελλάδας όμως οι Τούρκοι προσπαθούν να τη δελεάσουν με τα Bayraktar.
Τουρκία: Ο ύπουλος τρόπος με τον οποίο προσπαθεί να «κλέψει» την Αίγυπτο από το πλευρό της Ελλάδας

Με όπλο τα Bayraktar προσπαθεί να πάρει η Τουρκία την Αίγυπτο από το πλευρό της Ελλάδας και να απομονώσει την Αθήνα στην Ανατολική Μεσόγειο.

Η εξαγωγικές επιτυχίες των τουρκικών Bayraktar αναμένεται, σύμφωνα με τους Αμερικανούς, να παίξουν ρόλο και στην προσπάθεια εξομάλυνσης των τουρκο-αιγυπτιακών σχέσεων.

Διαβάστε περισσότερα στο geostratigika.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Ο ύπουλος τρόπος με τον οποίο προσπαθεί να «κλέψει» την Αίγυπτο από το πλευρό της Ελλάδας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.