ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Τουρκία: Παρακολουθεί στενά την Ελλάδα μετά το διάβημα της Λιβύης – Αλλάζουν τα δεδομένα της επιστράτευσης!

Η Τουρκία δείχνει τεράστιο ενδιαφέρον στα όσα συμβαίνουν ανάμεσα στη Λιβύη και την Ελλάδα.
Τουρκία: Παρακολουθεί στενά την Ελλάδα μετά το διάβημα της Λιβύης – Αλλάζουν τα δεδομένα της επιστράτευσης!

Όλα τα νέα για την Τουρκία, μεταφέρει ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης, που κάνει νέες αποκαλύψεις.

Συγκεκριμένα, τονίζει ότι η γειτονική χώρα, παρακολουθεί στενά την Ελλάδα μετά το διάβημα του της έκανε η Λιβύη για τις σεισμικές έρευνα που πραγματοποιεί η χώρα μας.

Το CNN Turk μεταδίδει στο δελτίο του: «H Λιβύη έδωσε ρηματική διακοίνωση στην Ελλάδα για τις σεισμικές έρευνες της Αθήνας τις οποίες τις θεωρεί παράνομες. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται η αντίδραση της Αθήνας».

Ενώ την ίδια στιγμή γίνεται λόγος και για τις σχέσεις που έχει… χτίσει η Λιβύη με την Τουρκία, αλλά και τις συμφωνίες που έχουν πραγματοποιηθεί.

«Το 2019, η Τουρκία και η Λιβύη είχαν υπογράψει συμφωνία καθορισμούς θαλάσσιων περιοχών ευθύνης. Η κυβέρνηση της Λιβύης υποστήριξε πως οι σεισμικές έρευνες πραγματοποιήθηκαν σε περιοχές της υφαλοκρηπίδας που αναφέρονται στη συγκεκριμένη συμφωνία. Γι αυτό και η κυβέρνηση της Τρίπολης έδωσε ρηματική διακοίνωση στον πρέσβη της Ελλάδας στην Τρίπολη. Οι πηγές του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών υποστηρίζουν πως τις επόμενες ημέρες θα απαντήσουν στη Λιβύη», αναφέρεται.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Παρακολουθεί στενά την Ελλάδα μετά το διάβημα της Λιβύης – Αλλάζουν τα δεδομένα της επιστράτευσης!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.