ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Τουρκία – Προπαγάνδα και μέσα από τα σήριαλ! – «Καλοί» Τούρκοι στρατιώτες κυνηγούν «κακούς» Έλληνες λαθρέμπορους!

Ακόμη και μέσα από σήριαλ, το καθεστώς Ερντογάν προσπαθεί να «ποτίσει» με ανθελληνισμό τους Τούρκους πολίτες!
Τουρκία – Προπαγάνδα και μέσα από τα σήριαλ! – «Καλοί» Τούρκοι στρατιώτες κυνηγούν «κακούς» Έλληνες λαθρέμπορους!

Τουρκία: Με κάθε τρόπο προσπαθεί να σπείρει το μίσος προς την Ελλάδα ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Εκτός από τις καθημερινές προκλητικές και συκοφαντικές δηλώσεις του κατά της χώρας μας, ο Τούρκος πρόεδρος επιστράτευσε τώρα και τη μυθοπλασία!

Πιο συγκεκριμένα ένα νέο τουρκικό σήριαλ που προβάλλεται στην κρατική τηλεόραση (άρα τελεί υπό της απόλυτης έγκρισης του Ερντογάν) παρουσιάζει τους Τούρκους «καλούς» και τους Έλληνες «κακούς»!

Για την ακρίβεια «καλούς» Τούρκους στρατιώτες στρατιώτες να κυνηγούν Έλληνες εγκληματίας, ειδικότερα λαθρέμπορους, στην Αθήνα. Μάλιστα στα πλάνα φιγουράρει ο χάρτης της Ελλάδας.

Το τουρκικό σήριαλ ονομάζεται «Η κόκκινη σημαία» και έχει ως θέμα τους Τούρκους στρατηγούς, οι οποίοι σχεδιάζουν μια αποστολή με στόχο να καταπολεμήσουν κακούς τρομοκράτες και κακούς λαθρέμπορους όπλων, οι οποίοι απειλούν την Τουρκία.

Τουρκία – Προπαγάνδα και μέσα από τα σήριαλ! – «Καλοί» Τούρκοι στρατιώτες κυνηγούν «κακούς» Έλληνες λαθρέμπορους!

Ο στόχος βρίσκεται σε ένα νησί στο εξωτερικό, χωρίς να αναφέρεται η πραγματική ονομασία του. Στους τοίχους όμως, μπορούμε να δούμε συνθήματα, τα οποία είναι γραμμένα στα ελληνικά αλλά και χάρτες με την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, στους τοίχους αναγράφεται το σύνθημα «Αλληλεγγύη στον Μαζιώτη» αλλά και συνθήματα που γράφουν «Έξω οι Ναζί»!

Όπως φαίνεται, λίγο πριν τις εκλογές στη γειτονική χώρα (πιθανότατα θα πραγματοποιηθούν στις 14 Μαΐου 2023) ο Ερντογάν εξακολουθεί να επενδύει στον τον εθνικισμό, θέλοντας να «ενεργοποιήσει» το φανατισμό που υπάρχει σε ένα μεγάλο κομμάτι της τουρκική κοινωνίας, ειδικότερα σε εκείνους που κατοικούν εκτός Κωνσταντινούπολης και των παράλιων.

Και ποιος καλύτερος «στόχος» από την Ελλάδα, που αποτελεί μόνο δέκτη προπαγάνδας, συκοφαντίας και ψεμάτων από τον Τούρκο πρόεδρο.

Την ίδια ώρα η Τουρκία αποτελεί παγκόσμιο μαγνήτη κυκλωμάτων παράνομης μετανάστευσης, τους οποίους βεβαίως προωθεί προς την χώρα μας, με προφανή στόχο την αλλοίωση του πληθυσμού.

 

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.