ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Tουρκία: Πρώτα θα σας επιτεθούν 100 Bayraktar και μετά 245 F-16

Toυρκία: Πλέον μετά τις επιτυχίες των τουρκικών drone οι Τούρκοι υποστηρίζουν πως η Ελλάδα δεν θα καταφέρει να αντιμετωπίσει το κύμα των 100 Bayraktar που θα πλήξουν αρχικά την Ελλάδα. Σύμφωνα με τους τουρκικές πηγές, μετά τα Bayraktar, τα οποία θα πλήξουν και τους ελληνικούς S-300 (σ.σ. όπως έκαναν στο Ναγκόρνο Καραμπάχ), η Τουρκία θα...

Toυρκία: Πλέον μετά τις επιτυχίες των τουρκικών drone οι Τούρκοι υποστηρίζουν πως η Ελλάδα δεν θα καταφέρει να αντιμετωπίσει το κύμα των 100 Bayraktar που θα πλήξουν αρχικά την Ελλάδα.

Σύμφωνα με τους τουρκικές πηγές, μετά τα Bayraktar, τα οποία θα πλήξουν και τους ελληνικούς S-300 (σ.σ. όπως έκαναν στο Ναγκόρνο Καραμπάχ), η Τουρκία θα σηκώσει το σύνολο των 245 μαχητικών F-16 που διαθέτει.

Toυρκία: Ανίκητα τα ελληνικά Leopard 2 A6 HEL αν περάσουν τον Έβρο – Πάνε Πόλη

Η Ελλάδα, όπως σημειώνουν οι Τούρκοι, δεν μπορεί να σηκώσει ταυτόχρονα πάνω από 85 μαχητικά αεροσκάφη, λόγω μεγαλύτερης απόστασης που πρέπει να διανύσουν τα ελληνικά μαχητικά.

Οι Τούρκοι δίνουν ιδιαίτερη σημασία και στα τέσσερα ιπτάμενα τάνκερ που διαθέτουν, τα οποία και θα τους επιτρέψουν να έχουν περισσότερη ώρα τα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη τους στον αέρα.

Τουρκία: Πανηγυρίζουν οι Τούρκοι που βρήκαν πως να διαλύσουν τους ελληνικούς S-300

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

ΣΧΟΛΙΑ