ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Τουρκία: Πρώτη φορά σε χάρτη τουρκική και η Κρήτη

Σε... άλλο επίπεδο το πήγε η Τουρκία πλέον, καθώς μετά τα νησιά του Αιγαίου έχει «βάψει στα κόκκινα» και ολόκληρη την Κρήτη! Χάρτης ντροπή.
Τουρκία: Πρώτη φορά σε χάρτη τουρκική και η Κρήτη

Έναν ακόμη άκρως προκλητικό χάρτη παρουσίασε η Τουρκία, η οποία αυτή τη φορά συμπεριλαμβάνει μέχρι την και την Κρήτη στην Εθνική της κυριαρχία! Ως τώρα το αφήγημα των Τούρκων ήταν τα νησιά του Αιγαίου τα οποίο συχνά-πυκνά εμφάνιζαν ως δικά τους.

Πλέον το αφήγημα απέκτησε και νέο κεφάλαιο καθώς το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας, η Κρήτη «ανήκει» πλέον στην Τουρκία.

Διαβάστε περισσότερα στο geostratigika.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Πρώτη φορά σε χάρτη τουρκική και η Κρήτη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.