ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Τουρκία: «Ψυχρολουσία» για τα F-16 – Δεν θα πάρει καινούργια μαχητικά!

Η Τουρκία δεν θα πάρει καινούργια F-16 Viper, παρά μόνο ανταλλακτικά - Οι σκληροί που θα θέσουν οι ΗΠΑ στους Τούρκους για τα μαχητικά αεροσκάφη.
Τουρκία: «Ψυχρολουσία» για τα F-16 – Δεν θα πάρει καινούργια μαχητικά!

Κι ενώ η Τουρκία φαινόταν ότι θα πάρει ακόμη και καινούργια F-16 Viper από τις ΗΠΑ, όπως φαίνεται κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί. Κι αν ισχύσει τότε θα αποτελέσει αναμφίβολα ψυχρολουσία στην κυβέρνηση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Σύμφωνα με τις επαφές που έχει κάνει στην Αμερική με πολιτικούς και γερουσιαστές ο Υπουργός μετανάστευσης και ασύλου, Δημήρης Καιρίδης, πολύ δύσκολα οι Τούρκοι θα πάρουν τα αναβαθμισμένα Viper.

Όπως εξηγεί οι όροι που θέτουν οι ΗΠΑ είναι τέτοιοι που η Τουρκία θα έχει πολλές δυσκολίες για να πάρει τελικά καινούργια αναβαθμισμένα F-16 Viper. Σύμφωνα μάλιστα με την εκτίμηση του Υπουργού η γειτονική χώρα θα λάβει μόνο ανταλλακτικά για την αναβάθμιση των υπαρχόντων τέτοιου τύπου αεροσκαφών που διαθέτει.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: «Ψυχρολουσία» για τα F-16 – Δεν θα πάρει καινούργια μαχητικά!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.