ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Τουρκία: Σκάνε από το κακό τους οι Τούρκοι – Λίγα τα 18 ελληνικά Rafale ήθελε 48

Τουρκία: Όσο περνάει ο καιρός και πλησιάζει η ώρα που η Ελλάδα θα παραλάβει, ακόμα και στις αρχές του νέου έτους, τα πρώτα γαλλικά μαχητικά Rafale, τόσο «σκάει» από το κακό της η Άγκυρα. Οι Τούρκοι ειδικοί γνωρίζουν πως οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις με την προσθήκη των Rafale στην ελληνική Πολεμική Αεροπορία αποκτούν ένα πολύ...
Τουρκία: Σκάνε από το κακό τους οι Τούρκοι – Λίγα τα 18 ελληνικά Rafale ήθελε 48

Τουρκία: Όσο περνάει ο καιρός και πλησιάζει η ώρα που η Ελλάδα θα παραλάβει, ακόμα και στις αρχές του νέου έτους, τα πρώτα γαλλικά μαχητικά Rafale, τόσο «σκάει» από το κακό της η Άγκυρα.

Οι Τούρκοι ειδικοί γνωρίζουν πως οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις με την προσθήκη των Rafale στην ελληνική Πολεμική Αεροπορία αποκτούν ένα πολύ ισχυρό όπλο στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο.

Ο προβληματισμός των Τούρκων πηγάζει και από τα όπλα που θα φέρουν τα ελληνικά Rafale αφού οι Γάλλοι τα δίνουν στην Αθήνα πλήρως οπλισμένα (σ.σ. και με πυραύλους Meteor και με SCAL).

Επιβεβαίωση Sportime: Τρέμουν οι Τούρκοι τα Rafale με Meteor και SCALP και το λένε

Η Άγκυρα που έχει να αντιμετωπίσει και το πρόβλημα της αποβολής της Τουρκίας από το πρόγραμμα αγοράς και κατασκευής των αμερικωνικών F-35 γνωρίζει ότι σε δύο χρόνια τα επτά στα δέκα τουρκικά F-16 θα έχουν ξεπεράσει τα 35 χρόνια υπηρεσίας, άρα θα βαίνουν προς απόσυρση, την ώρα που η Ελλάδα θα αντιπαραθέτει Rafale και F-35.

Tο… τελευταίο επιχείρημα που επικοινωνούν οι Τούρκοι σε στρατιωτικά σάιτ και accound στο Twitter είναι πως τα 18 μαχητικά Rafale που αγοράζει η Ελλάδα δεν είναι αρκετά για να αλλάξουν την κατάσταση σε Αιγαίο και Μεσόγειο, αλλά χρειάζονται από 36 έως 48 Rafale για να κάνει η Αθήνα την διαφορά.

F 16: Στον ηλεκτρονικό πόλεμο εκπαιδεύτηκαν μαζί με τα Rafale τα ελληνικά μαχητικά

Είπαμε, όσο πλησιάζει η ημερομηνία παραλαβής των πρώτων Rafale τόσο θα… απαξιώνουν την αγορά τους οι Τούρκοι.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Σκάνε από το κακό τους οι Τούρκοι – Λίγα τα 18 ελληνικά Rafale ήθελε 48», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.