ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Τουρκία: Σκληρή κριτική στον Ερντογάν που μοιράζει χρήματα σε παιδιά!

Κράξιμο στον Ερντογάν που μοιράζει χρήματα στα παιδιά!
Τουρκία: Σκληρή κριτική στον Ερντογάν που μοιράζει χρήματα σε παιδιά!

Χαμός με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Τουρκία, με την αντιπολίτευση της γειτονικής χώρας, να ασκεί κριτική στον Τούρκο πρόεδρο γιατί αυτός μοιράζει χρήματα στα παιδιά!

Όπως μεταδίδει από την Κωνσταντινούπολη ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης, η αντιπολίτευση φωνάζει ότι «ο πληθωρισμός βρίσκεται στο χέρι του Ερντογάν ο οποίος πέρσι μοίραζε 100 λίρες και φέτος μοιράζει 200».

Όπως φαίνεται στο βίντεο που ανέβασε στο twitter η «Flash Haber TV», φαίνεται ο τούρκος πρόεδρος να είχε χρήματα στο χέρι και να τα μοιράζει στα παιδιά, με τον κόσμο να το φωνάζει: «Ηγέτη μας δεν θα αφήσουμε την Τουρκία στους προδότες…».

Μάλιστα του «μπαχσίσι» που μοίραζε ο Ερντογάν πήγε να επωφεληθεί και κάποιος μεγαλύτερος αλλά τον σταμάτησαν λέγοντάς του: «Ώπα σταμάτα…Ντροπή. Είναι για τα παιδιά», την ώρα που ο κόσμος του φώναζε: «Πρόεδρε μας έλα κι από εδώ».

Φυσικά η εικόνα αυτή δεν έμεινε ασχολίαστη από την αντιπολίτευση, η οποία ανέφερε ότι «η κοινωνική πολιτική του Ερντογάν είναι τα χρήματα που μοιράζει».

Πηγή: Geostratigika.gr

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.