Τουρκίά: Το ξέρουν οι Τούρκοι ότι είναι κάπου εκεί το αόρατο ελληνικό υποβρύχιο Παπανικολής - Θέλουν να το βρουν γι αυτό κάθε μέρα στέλνουν ιπτάμενα ραντάρ - Το ίδιο έκαναν και την 28η Οκτωβρίου.

Τουρκία: Το ξέρουν οι Τούρκοι ότι είναι κάπου εκεί το αόρατο ελληνικό υποβρύχιο Παπανικολής – Θέλουν να το βρουν γι αυτό κάθε μέρα στέλνουν ιπτάμενα ραντάρ – Το ίδιο έκαναν και την 28η Οκτωβρίου. Ένα τουρκικό ιπτάμενο ραντάρ Boeing E-7T (13-002) έφτασε στην περιοχή απέναντι από την Ρόδο και το Καστελόριζο και άρχισε να σκανάρει...

Τουρκία: Το ξέρουν οι Τούρκοι ότι είναι κάπου εκεί το αόρατο ελληνικό υποβρύχιο Παπανικολής – Θέλουν να το βρουν γι αυτό κάθε μέρα στέλνουν ιπτάμενα ραντάρ – Το ίδιο έκαναν και την 28η Οκτωβρίου.

Ένα τουρκικό ιπτάμενο ραντάρ Boeing E-7T (13-002) έφτασε στην περιοχή απέναντι από την Ρόδο και το Καστελόριζο και άρχισε να σκανάρει την θάλασσα.

Παπανικολής: Tο Αόρατο Υποβρύχιο που ψάχνουν τέσσερις μήνες οι Τούρκοι (pics)

Στόχος του όπως πάντα να ξετρυπώσει το ελληνικό στελθ υποβρύχιο Παπανικολής.

Γι άλλη μία φορά έφυγε άπραγο.

Eρντογάν: Θα χάσει όπως ο Μουσολίνι – Γιατί δεν μπορεί να κερδίσει

Να είστε σίγουροι πως αν το είχαν βρει θα έβγαζαν βίντεο αμέσως. Εδώ έβγαλαν βίντεο με ελληνικό υποβρύχιο στην επιφάνεια της θάλασσας για να δείξουν ότι βλέπουν τα ελληνικά υποβρύχια ενώ είναι σε αποστολή, δηλαδή σε κατάδιση.

Τέσσερις μήνες άφαντα τα ελληνικά υποβρύχια για τους Τούρκους.