ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Τουρκία: Τούρκος ναύαρχος παραδέχεται: «Δεν μπορούμε να πάμε ένα βράδυ στην Ελλάδα όπως λέει ο Ερντογάν»

«Τι λες; Μπορώ να έρθω ξαφνικά ένα βράδυ! Σου λέω γιατί είμαι ειδικός σε αυτό το θέμα. Δεν μπορείς να έρθεις ξαφνικά ένα βράδυ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τουρκέρ Ερτούρκ.
Τουρκία: Τούρκος ναύαρχος ε.α.: Δεν γίνεται να πάμε ένα βράδυ στην Ελλάδα, υποστηρίζει ο Τουρκέρ Ερτούρκ, απαντώντας στον Ταγίπ Ερντογάν.

Τουρκία: Τούρκος ναύαρχος ε.α.: Δεν γίνεται να πάμε ένα βράδυ στην Ελλάδα, υποστηρίζει ο Τουρκέρ Ερτούρκ, απαντώντας στις σχετικές δηλώσεις του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Τουρκέρ Ερτούρκ, σχολιάζοντας τις πρόσφατες δηλώσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ότι η Τουρκία θα κάνει «ό, τι είναι απαραίτητο όταν έρθει η ώρα» και πως οι Τούρκοι «μπορούν να έρθουν (σ.σ. στην Ελλάδα) ξαφνικά ένα βράδυ», υποστήριξε ότι κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό.

«Τι λες; Μπορώ να έρθω ξαφνικά ένα βράδυ! Σου λέω γιατί είμαι ειδικός σε αυτό το θέμα. Δεν μπορείς να έρθεις ξαφνικά ένα βράδυ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τουρκέρ Ερτούρκ.

Τουρκία – Τούρκος ναύαρχος ε.α.: Δεν γίνεται να πάμε ένα βράδυ στην Ελλάδα

«Αν πάμε να καταφύγουμε στο νησί της Λέσβου θα το δουν ούτως ή άλλως. Τι σημαίνει αυτό; Ότι δεν μπορείς να έρθεις ξαφνικά μία νύχτα. Λες αυτό που δεν μπορείς να κάνεις και δημιουργείς μία αντίληψη απειλής», σημείωσε ο Τουρκέρ Ερτούρκ.

Σύμφωνα με τον Τούρκο ναύαρχο ε.α. οι βάσεις των ΗΠΑ στην Ελλάδα «είναι για τη Ρωσία».

«Είναι αλήθεια, υπάρχουν βάσεις των ΗΠΑ (σ.σ. στην Ελλάδα). Που είναι; Υπάρχουν στην Αλεξανδρούπολη, τη Λάρισα, τη Σκύρο και τη Σούδα. Αυτές δεν είναι για την Τουρκία, είναι για τη Ρωσία», είπε.

Πηγή geostratigika.gr

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Facebook Messenger Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

ΣΧΟΛΙΑ