ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Τουρκία: Τραγουδιστής έγινε ο Ερντογάν την ώρα που χάνει συνεχώς μονάδες στις προεκλογικές δημοσκοπήσεις

Κάθε μέσο φαίνεται πως επιστρατεύει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για να ανέβει στις δημοσκοπήσεις προεκλογικά.
Τουρκία: Τραγουδιστής έγινε ο Ερντογάν την ώρα που χάνει συνεχώς μονάδες στις προεκλογικές δημοσκοπήσεις

Μάλλον οι εκλογές στην Τουρκία είναι πιο κοντά από ότι νομίζαμε αν κρίνουμε από τα τελευταία κατορθώματα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Τούρκος πρόεδρος εθεάθη χτες να τραγουδάει γνωστά λαϊκά άσματα της γείτονας χώρας παρέα με τον γνωστό τραγουδιστή της Τουρκίας Ιμπραήμ Τάτλισες. Ο  Ερντογάν δε δίστασε να πιάσει το μικρόφωνο και να ξεκινήσει ένα… αρκετά ασυγχρόνιστο θα έλεγε κανείς ντουέτο με τον γνωστό τραγουδιστή μιλώντας για αγάπες και έρωτας. Φυσικά η έκφραση του Τούρκου προέδρου παρέμενε σχεδόν ανέκφραστη και σκληρή σε όλη τη διάρκεια.

Η χτεσινή εικόνα του χτύπησε τα καμπανάκια των εκλογών οι οποίες όπως είναι γνωστό θα πραγματοποιηθούν μέσα στο νέο έτος στην Τουρκία, όμως όπως φαίνεται ίσως και να πάνε για επίσπευση.

Αυτό διότι ο Ερντογάν φαίνεται πως χάνει συνεχώς έδαφος προεκλογικά με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις να δείχνουν πως έχει μειωθεί κατά 2,5 μονάδες η αποδοχή στο έργο του. Οι δημοσκοπήσεις του Νοεμβρίου που γίνονται γνωστές δείχνουν ότι το ποσοστό των Τούρκων που εγκρίνουν τον τρόπο άσκησης εξουσίας του Ερντογάν μειώνεται συνεχώς. Μάλιστα το 50,6% του πληθυσμού φέρεται να αποδοκιμάζει τις πολιτικές του.

Κάθε μέσο φαίνεται πως επιστρατεύει μετά τα τελευταία νέα ο Τούρκος πρόεδρο λοιπόν, ο οποίος καθορίζει εξολοκλήρου όλη την ατζέντα στην Τουρκία. Οι αλλαγές που έχει κάνει σε αυτή με τα εθνικιστικά παραληρήματα δε φαίνεται να συγκινούν τον κόσμο.

Δείτε επίσης:

Τάλως: Το Ελληνικό drone που αρχικά χλεύαζαν, αλλά τώρα φοβούνται οι Τούρκοι – Κατασκευάστηκε πριν το Bayraktar! (vid)

Ελληνοτουρκικά: Γιατί υπάρχει έντονη ανησυχία για θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο από την Τουρκία (vid)

Ποινή-ρεκόρ στην Τουρκία για τηλε-ιεροκήρυκα, φίλο του Ερντογάν – Kαταδικάστηκε σε 8.600 χρόνια!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Τραγουδιστής έγινε ο Ερντογάν την ώρα που χάνει συνεχώς μονάδες στις προεκλογικές δημοσκοπήσεις», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.