ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Τουρκία – «Βάζει την ουρά στα σκέλια» ο Ερντογάν; Η δήλωση αναδίπλωσης απέναντι στην Ελλάδα

Δήλωση Ερντογάν που δείχνει διάθεση να κάτσει στο «τραπέζι του διαλόγου» με την Ελλάδα και να λύσουν τα μεταξύ τους θέματα.
Δήλωση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν που δείχνει διάθεση, η Τουρκία να κάτσει στο «τραπέζι του διαλόγου» με την Ελλάδα και να τα βρουν.

«Σκυλί που γαυγίζει δεν δαγκώνει» λένε και αυτό φαίνεται να ισχύει και για τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ο Τούρκος πρόεδρος που δείχνει διάθεση, η Τουρκία να μπει σε διάλογο με την Ελλάδα, ώστε οι δύο χώρες να βρουν λύσεις στα πολλά προβλήματα που έχουν μεταξύ τους, με ευθύνη των Τούρκων υσικά.

Φαίνεται πως ο Ερντογάν… είδε και απόειδε με τη ρητορική μίσους κατά της χώρας μας και της Ευρώπης γενικότερα και πλέον ανοίγει μια «πόρτα» επικοινωνίας μπας και βρεθεί μια λύση με την Τουρκία που συνεχώς ζητάει και απαιτεί πράγματα που δεν της ανήκουν.

Τουρκία – «Βάζει την ουρά στα σκέλια» ο Ερντογάν; Η δήλωση αναδίπλωσης απέναντι στην Ελλάδα

Με δηλώσεις που έκανε στο Ικόνιο, σε εκδήλωση για τη νεολαία, όταν δέχθηκε μια ερώτηση για τη νέα ελληνοαιγυπτιακή συμφωνία, σαν έδειξε διάθεση να… μαλάκωσε την σταθερά εχθρική και ανθελληνική στάση του.

Πάντως δεν έχασε την ευκαιρία να πετάξει ξανά κάποιες σπόντες και να αφήσει αιχμές για την πολιτική που ακολουθεί η Ελλάδα απέναντι στην Τουρκία.

«Στην πολιτική δεν μένεις μόνιμα κακιωμένος. Το τι θα προκύψει αύριο με μια χώρα είναι διαφορετικό θέμα. Αλλά βέβαια η Ελλάδα δεν κάθεται φρόνιμα. Συνέχεια μιλάει εναντίον μας επιτίθεται. Επίσης αυτοί (σ.σ. εννοεί τους Έλληνες) κάνουν διάφορες καμπάνιες μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Μετά τις εκλογές όμως θα ανοίξει μια νέα περίοδος», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ερντογάν.

Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

ΣΧΟΛΙΑ