ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Τουρκικά F-16: Τα κάνουν αόρατα οι Τούρκοι με ψηφιακό καμουφλάζ

Τουρκικά F-16: Στο ψηφιακό καμουφλάζ εναποθέτουν τις ελπίδες τους οι Τούρκοι για να κάνουν αόρατα πεπαλαιωμένα τουρκικά μαχητικά. Πρόκειται για μια νέα μέθοδο… παραλλαγής, που μπορεί να αξιοποιηθεί προκειμένου να μπερδέψει τους αλγόριθμούς των σύγχρονων ψηφιακών συστημάτων. Eλληνοτουρκικά: Πάνε για θερμό επεισόδιο στο Βόρειο Αιγαίο οι Τούρκοι; Θέλουν διάχυση Το ψηφιακό καμουφλάζ βασίζεται σε ιδιόμορφα...
Τουρκικά F-16: Τα κάνουν αόρατα οι Τούρκοι με ψηφιακό καμουφλάζ

Τουρκικά F-16: Στο ψηφιακό καμουφλάζ εναποθέτουν τις ελπίδες τους οι Τούρκοι για να κάνουν αόρατα πεπαλαιωμένα τουρκικά μαχητικά.

Πρόκειται για μια νέα μέθοδο… παραλλαγής, που μπορεί να αξιοποιηθεί προκειμένου να μπερδέψει τους αλγόριθμούς των σύγχρονων ψηφιακών συστημάτων.

Eλληνοτουρκικά: Πάνε για θερμό επεισόδιο στο Βόρειο Αιγαίο οι Τούρκοι; Θέλουν διάχυση

Το ψηφιακό καμουφλάζ βασίζεται σε ιδιόμορφα μοτίβα καμουφλάζ, που έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπερδεύουν τα ραντάρ.

Σύμφωνα με το savunmasanayist.com αν στα αεροσκάφη F-16 Block 30 τα αποτελέσματα της κάλυψης είναι καλά, η ιδέα θα εφαρμοστεί και σε άλλα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη.

Τα πρώτα μαχητικά είχαν βαφτεί από πέρσι το καλοκαίρι, με τους Τούρκους να συνεχίζουν της προσπάθειες απόκρυψής τους.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκικά F-16: Τα κάνουν αόρατα οι Τούρκοι με ψηφιακό καμουφλάζ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.