ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Τούρκος αναλυτής: Ο Μητσοτάκης συνεχίζει την εξωτερική πολιτική Τσίπρα κατά γράμμα – Ακολουθεί ένα ένα τα βήματα Κοτζιά

«Εφαρμόστηκαν ένα προς ένα τα βήματα που ανακοίνωσε ο υπουργός Εξωτερικών Κοτζιάς, ο οποίος παραιτήθηκε το 2018», υπογραμμίζει ο Τσιχάτ Γιαϊτσί.
Τούρκος αναλυτής: Ο Μητσοτάκης συνεχίζει την εξωτερική πολιτική Τσίπρα κατά γράμμα – Ακολουθεί ένα ένα τα βήματα Κοτζιά

Τούρκος αναλυτής: Ο Μητσοτάκης συνεχίζει την εξωτερική πολιτική Τσίπρα κατά γράμμα, υποστηρίζει ο εκ τον εμπνευστών της παράνομης τουρκικής Γαλάζιας Πατρίδας, τονίζοντας ότι ο νυν Έλληνας πρωθυπουργός «ακολουθεί ένα ένα τα βήματα Κοτζιά».

Ο Τούρκος ναύαρχος ε.α. και αναλυτής, Τσιχάτ Γιαϊτσί, υποστηρίζει σε άρθρο του πως μετά την παραίτηση του πρώην Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, «η εξωτερική πολιτική και στρατηγική που ακολούθησε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν άλλαξε από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και συνέχισε να εφαρμόζεται ακριβώς».

«Εφαρμόστηκαν ένα προς ένα τα…

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.