ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Βayraktar: Όταν ο Χαφτάρ γλέντησε τον Τούρκο που διευθύνει τα τουρκικά drones

Βayraktar: Ο Τούρκος στρατηγός, Γκόκσελ Κάγια, είναι αυτός που διεύθυνες τις επιχειρήσεις των τουρκικών drones στο Ναγκόρνο Καραμπάχ.
Βayraktar: Όταν ο Χαφτάρ γλέντησε τον Τούρκο που διευθύνει τα τουρκικά drones

Βayraktar: Ο Τούρκος στρατηγός, Γκόκσελ Κάγια, είναι αυτός που διεύθυνει τις επιχειρήσεις των τουρκικών drones στο Ναγκόρνο Καραμπάχ.

Η εμπλοκή τoυ Κάγια με τα Bayraktar αποκαλύφθηκε όταν ο στρατός του Χαφτάρ συνέλαβε αρκετούς Τούρκους συμβούλους και πήρε στα χέρια του την αλληλογραφία τους, καθώς και αντίγραφα των διαβατηρίων όλων των Τούρκων ειδικών στην Λιβύη.

Βayraktar: Αυτός είναι ο Τούρκος στρατηγός που κατευθύνει τα τουρκικά drones

Τελικά μετά από διαπραγματεύσεις μεταξύ της Άγκυρας και του Χαφτάρ, οι κρατούμενοι απελευθερώθηκαν, αλλά οι πληροφορίες των διαβατηρίων, συμπεριλαμβανομένου του διαβατηρίου του Γκόκσελ Κάγια, ήρθαν στην δημοσιότητα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βayraktar: Όταν ο Χαφτάρ γλέντησε τον Τούρκο που διευθύνει τα τουρκικά drones», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.