ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Βγαίνουν κι από πάνω οι Τούρκοι: Κατηγορούν την Ελλάδα ότι δεν αποκαθιστά ιστορικά τζαμιά!

Η Τουρκία κατηγορεί την Ελλάδα ότι δεν αποκαθιστά ιστορικά τζαμιά που βρίσκονται στην επικράτειά της.
Βγαίνουν κι από πάνω οι Τούρκοι: Κατηγορούν την Ελλάδα ότι δεν αποκαθιστά ιστορικά τζαμιά!

Ζητούν και τα… ρέστα οι Τούρκοι από την Ελλάδα, για την οποία ισχυρίζονται ότι δεν έχει αποκαταστήσει κάποια τζαμιά!

Φαίνεται οτι η διεθνής κατακραυγή για την αθλιότητα μετατροπής της Μονής της χώρας, αλλά και της Αγιάς Σοφιάς σε τζαμιά, η Τουρκία ενοχλήθηκε και προσπαθώντας να ισοσκελίσει τα πράγματα, περνά στην αντεπίθεση.

Συγκεκριμένα οι Τούρκοι μέσα από τον πρακτορείο Anadolu ισχυρίζεται οτι η χώρα μας δεν έχει αποκαταστήσει τα τζαμιά στην Μυτιλήνη, παρά την αμοιβαία συμφωνία και την εκπλήρωση των δεσμεύσεων από την Τουρκία που υποτίθεται ότι πραγματοποίησε.

Ο καθηγητής Λεβά Κονούκ υποστηρίζει με δηλώσεις του στο επίσημο πρακτορείο ότι στο πλαίσιο της αμοιβαίας συμφωνίας αποκατάστασης επιτεύχθηκε μια συμφωνία μεταξύ του Δήμου του Αϊβαλί και του νησιού της Λέσβου για την αποκατάσταση τριών ιστορικών τζαμιών.

Ισχυρίζεται μάλιστα ότι «… η Ελλάδα δεν αποκαθιστά ούτε βρύση»!

Δείτε παρακάτω τι ρεπορτάζ του ΑΝΤ1

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βγαίνουν κι από πάνω οι Τούρκοι: Κατηγορούν την Ελλάδα ότι δεν αποκαθιστά ιστορικά τζαμιά!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.