ENGINE POWER

Αποτελέσματα αγώνα Moto3 Grand Prix Portimao

Αποτελέσματα αγώνα Moto3 : Ο Daniel Holgado κερδίζει την πρώτη του νίκη στο Grand Prix μπροστά από μια ομάδα δέκα αναβατών στο Portimao Moto3 Grand Prix
Αποτελέσματα αγώνα Moto3 Grand Prix Portimao

Αποτελέσματα αγώνα Moto3 από το Πορτογαλικό Grand Prix 2023 στο Portimao.

Ο Daniel Holgado κερδίζει την πρώτη του νίκη στο Grand Prix μπροστά από μια ομάδα δέκα αναβατών στο Portimao Moto3 Grand Prix, αλλά οι πανηγυρισμοί του μετά τον αγώνα έγιναν τρομακτικοί όταν ο Joel Kelso χτύπησε στο πίσω μέρος τον αναβάτη Tech3 KTM λίγα δευτερόλεπτα μετά την η καρό σημαία. Ο Holgado παρέμεινε στο σκάφος αλλά ο Kelso, ένας από τους πρώτους ηγέτης του αγώνα, πετάχτηκε βίαια στην πίστα και χρειάστηκε ιατρική βοήθεια. Τα αποτελέσματα του αγώνα ήταν απρόβλπετα, αφού ο Αυστραλός, ο οποίος τερμάτισε ένατος, φάνηκε να φτάνει για ένα κλάσμα και δεν είδε τον Daniel Holgado να πανηγυρίζει παρά μόνο αργά. Οι David Munoz και Diogo Moreira συμπλήρωσαν το βάθρο.

Η νίκη του Daniel Holgado ήταν επίσης η πρώτη στην κατηγορία γκραν πρι junior για το Tech3, προσθέτοντας στις νίκες του σε αγώνες 250GP, Moto2 και MotoGP.

Τα αποτελέσματα αγώνα Moto3 από το Πορτογαλικό Grand Prix 2023 στο Portimao.

potelesmata-agona-moto3-results-moto3-motogp-apotelesmata-portimao-grandprix-moto3

Ο Daniel Holgado ξεκίνησε τη σεζόν του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με μια νίκη στο πορτογαλικό Moto3 Grand Prix στο Portimao.

Τα Αποτελέσματα αγώνα Moto3: Από τον τέταρτο στο grid, ο αναβάτης Red Bull KTM Tech3 ήταν άνετος στο πακέτο για πολλούς από τους 19 γύρους, καθώς ο πρωταγωνιστής άλλαξε χέρια μπροστά, με ένα ξόρκι στο μπροστινό μέρος.Ο Ισπανός έμαθε τις γραμμές των αντιπάλων του και όταν βρέθηκε πίσω στο μπροστινό μέρος του πακέτου, κράτησε σταθερά, ρίχνοντας την πρώτη ομάδα από το διογκωμένο δώδεκα σε έξι από τους τελευταίους κονέρ. Αυτές οι στροφές έγιναν στην τελειότητα, αποσπώντας ένα πλεονέκτημα έναντι των πλησιέστερων αντιπάλων του για να προηγηθεί στη γραμμή με 0,160 δευτερόλεπτα στην πρώτη του νίκη στο Moto3.

Υπήρξε δράμα μετά την καρό σημαία – Ο Holgado επιβράδυνε για να πανηγυρίσει και να αφαιρέσει ένα σκίσιμο από το γείσο του και ο Joel Kelso εξακολουθούσε να έχει ταχύτητα – ο Αυστραλός συγκρούστηκε με το πίσω μέρος του νικητηρίου KTM μετά τον αγώνα. Ο αναβάτης CFMoto μεταφέρθηκε στο ιατρικό κέντρο για ελέγχους. Ο David Munoz ήταν πιο κοντά μετά το shakedown, ανίκανος να πλησιάσει στο τρέξιμο στη γραμμή για την BOE Motorsports, ο νεότερος αναβάτης που τερμάτισε τρίτο στο βάθρο μόλις στα δεκαέξι. Ο Ντιόγκο Μορέιρα ήταν κάτω από τις καιρικές συνθήκες όλο το Σαββατοκύριακο με ένα ζωύφιο να τριγυρίζει στη μάντρα, αλλά συνήλθε την ημέρα του αγώνα για να γίνει ο πρώτος Βραζιλιάνος που διεκδίκησε τερματισμό στο βάθρο στην κατηγορία ελαφρών βαρών για το MT Helmets-MSI – ολοκληρώνοντας μια καθαρή σάρωση στο βάθρο της KTM.

Ο καλύτερος από τους πρωτάρηδες πέρασε τη γραμμή τέταρτος – ο Jose Antonio Rueda. Γλιστρώντας πίσω από την εκκίνηση της πρώτης σειράς, ο αγώνας επιβραδύνθηκε είδε τον αναβάτη της Red Bull KTM Ajo ξαφνικά να ξαναπροηγείται και βρήκε τη δεύτερη ευκαιρία του κοντά στο μπροστινό μέρος για να συνεχίσει να διεκδικεί τις θέσεις του βάθρου, μόνο εκτός διεκδίκησης στο τρέξιμο. στη γραμμή για ένα υπέροχο τέταρτο στον πρώτο αγώνα της πρώτης του πλήρους σεζόν πρωταθλήματος – το προηγούμενο καλύτερό του από έναν αναβάτη ήταν 21ος.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

 

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Κοντιζάς

Ένας άνθρωπος που δεν γνώριζε τίποτα από τον κόσμο της μηχανοκίνησης αλλά κατάφερε να τον ενώσει στη μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα στο Motor Festival και να δημιουργήσει την μοναδική τηλεοπτική εκπομπή το Engine Power που προβάλει καθημερινά αθλητές, καθημερινούς ήρωες και πρωταγωνιστές πανελλαδικά. Ένας άνθρωπος που συνεχίζει να νιώθει τίποτα, να νιώθει μηδέν, μπροστά στο μεγαλείο του χώρου και την αστείρευτη αγάπη του κόσμου για την μηχανοκίνηση. Σας παρουσιάζουμε τον Mr Zero... Μιχαήλ Κοντιζά!

ΣΧΟΛΙΑ