ENGINE POWER

Όλα παγώνουν στον μηχανοκίνητο αθλητισμό!

Ο κόσμος της μηχανοκίνησης στην Pole Posistion του Sportime. Η νέα στήλη για τον μάστορα, με τα νέα για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και όχι μόνο, με τον διαφορετικό και διασκεδαστικό τρόπο του Μιχάλη Κοντιζά. 

Ο κόσμος της μηχανοκίνησης στην Pole Posistion του Sportime. Η νέα στήλη για τον μάστορα, με τα νέα για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και όχι μόνο, με τον διαφορετικό και διασκεδαστικό τρόπο του Μιχάλη Κοντιζά.

Καλησπέρα αδέρφια σας μιλάει ο zero.

Δεν οδηγάω, ούτε έχω σχέση με αγώνες, ένας καλός σοφέρ μπορεί να ήμουν, να υπηρετώ τους δικού σου κανόνες.
Δεν τρώω τους μάγκες, ούτε τους γνώστες, δεν τους γουστάρω καθόλου όλου αυτούς τους φωτεινούς παντογνώστες.
Δεν θέλω τους δήθεν, ούτε τους μη και τους δεν, αφού ότι κ αν κάνουν ότι κ αν δώσουν θα βρεθώ στο μηδέν.
Δεν θέλω ξερόλες και τους λογάδες, αφού στο τέλος όλοι αυτοί μου προκαλούνε ζαλάδες.
Δεν ανήκω σε κλίκες, ούτε σε κουμπαριές, αφού καλά μόνο νιώθω με ανθρώπους που με παίρνουν αγκαλιές.
Δεν γουστάρω τα ψώνια και τις κωλοτούμπες, γιατί τους νιώθω σαν μαϊμούδες πάνω στα δέντρα να τρώνε τουλούμπες.
Δεν περιμένω από κανέναν, να κάνει κάτι, για το καλό μου, αφού εδώ και τόσα χρόνια πολεμάνε για να βρω το χαμό μου.
Δεν πιστεύω στη φιλία, στην ανθρωπιά σ΄αυτόν τον χώρο, αφού αν δεν υπάρχει κέρδος και όφελος σε κοιτάνε σαν ένα ανόητο φλώρο.
Δεν είμαι επαίτης και εξαρτημένος σε κανένα σύστημα και φορέα κρατημένος.
Δεν ψάχνω πλέον, συνεργασίες, αφού στο τέλος θα βρεθώ μόνος να κοιτώ με απορίες.

Να μην φοβάσαι θα βρούμε την λύση όσο από πάνω μας θα φεύγει του εγκεφάλου μας η πλύση.Ξεκινάω πάλι, απ’την αρχή, στην POLE POSITION ο κόσμος της μηχανοκίνησης στο τέλος θα βρεθεί.

Δες την πραγματικότητα

Ονομάζομαι Μιχάλης Κοντιζάς και με φωνάζουνε ZERO. Παρέα θα ταξιδεύουμε καθημερινά στον κόσμο της μηχανοκίνησης με έναν διασκεδαστικό, ανατρεπτικό, εκρηκτικό αλλά και συγχρόνως εκπαιδευτικό τρόπο. Από Δευτέρα έως το Σάββατο ο στόχος μου είναι μαζί να ανακαλύψουμε παρέα, δρόμους και μονοπάτια ανεξερεύνητα που η μαγεία, η ένταση και η αδρεναλίνη της μηχανοκίνησης θα μας δημιουργήσουν μια ολιγόλεπτη στάση, μια όαση και ένα λόγο απόδρασης από την καθημερινότητα μας.

Κάθε πρωί ξεκινάμε στις 9:00 ακριβώς, όπου θα σε καλημερίζω με ένα διασκεδαστικό, ευχάριστο, διαφορετικό ακομπλεξάριστο τρόπο που είμαι βέβαιος θα σου προσφέρει τη θετική ενέργεια που χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις την ημέρα σου. Στη συνέχεια στις 12:00 θα παρουσιάζουμε ένα θέμα από τον ελληνικό μηχανοκίνητο αθλητισμό και θα το σχολιάζουμε με σκοπό να ξυπνήσουμε τα πνεύματα, να ταράξουμε συνειδήσεις αλλά με ουσιαστικό κέρδος την προβολή των πρωταγωνιστών, την επικοινωνία των αγώνων και άλλων δράσεων ώστε να προσθέσουμε αξία στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Τέλος κάθε απόγευμα στις 18:00 θα ολοκληρώνουμε τα θέμα της κάθε ημέρας με παρουσιάσεις, νέα, lifestyle, θέματα οδικής ασφάλειας και γενικότερα ότι αξίζει να μάθουμε για την Ελλάδα και το διεθνή χώρο της μηχανοκίνησης.

Εύχομαι η νέα ενότητα της μηχανοκίνησης στο Sportime να ζωντανέψει συναισθήματα και εμπειρίες πολύ διαφορετικές. Είσαι έτοιμος για περιπέτεια; Ραντεβού αύριο εδώ στο SPORTIME στις 9:00 το πρωί, ξεκινάμε, φύγαμε παρέα, γι αυτό: φόρα κράνος και ζώνη γιατί απογειωνόμαστε!!! !!!!

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Η πικρία της ΑΛΑΚ το 2023 – Χωρίς αγώνες και σε αναμονή…

WRC και η ιστορία έγραψε στην Ελλάδα, Μοσχούς, Siroco, Jigger, Βωβός, Κύρκος…

Όλα παγώνουν στον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Μηχανοκίνητος αθλητισμός: Το πρόγραμμα αγώνων της ΟΜΑΕ του 2023 και τα ερωτηματικά που δημιουργούνται

Πρώτοι οι Παναγιώτης Τανιμανίδης και Τάκης Σολδάτος στο Estoril της Πορτογαλίας στο Light Prototype Car Championship

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Κοντιζάς

Ένας άνθρωπος που δεν γνώριζε τίποτα από τον χώρο της μηχανοκίνησης και κατάφερε να ενώσει ολο τον χώρο στη μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα το Motor Festival. Ενας αδιαμφισβήτητα άσχετος της μηχανοκίνησης, που κατάφερε να δημιουργήσει την μοναδική τηλεοπτική εκπομπή το Engine Power προβάλλοντας αθλητές, καθημερινούς ήρωες και πρωταγωνιστές απο τον κοσμο της μηχανοκινησης σε ολη την Ελλάδα. Ένας άνθρωπος που συνεχίζει να νιώθει τίποτα, να νιώθει μηδέν, μπροστά στο μεγαλείο του χώρου και την αστείρευτη αγάπη του κόσμου για την μηχανοκίνηση. Σας παρουσιάζουμε τον Mr Zero... Μιχαήλ Κοντιζά! Καθημερινά μαζί μας από Δευτέρα έως το Σάββατο στις 9:00 το πρωί, στις 12:00 και στις 18:00 το απόγευμα.

ΣΧΟΛΙΑ