ENGINE POWER

Παρέα με τον μάστορα: Κλωνοποιήθηκα ως μάστορας με μια Lamborghini

Δες το βίντεο με τον πολύ αγαπημένο σου φίλο και τους κλώνους του να σου προσφέρει γνώσεις και μυστικά για την Lamborghini Murcielago που ούτε καν τα έχεις διανοηθεί, μπορεί να σε βοηθήσει να φτιάξεις και το αυτοκίνητο του ταλαίπωρου...

Καλημέραα μάστορα!! Tι έπαθες εκνευρισμένο σε βλέπω ποιος σε χάλασε μάστορά μου!!!

– Ένας Ηλίθιος τα έχω πάρει!

– Άστα Μαστορά μου ολόκληρη φυλή πλέον είναι και το κακό είναι το γεγονός πως ακόμη δεν ξέρουμε από που έρχονται για να φυλαχτούμε… Κομπλεξικοί μάστορα μου κομπλεξικοί ! Αλλά μη μου τα παίρνεις σοβαρά όλα θα σε μαλώσω!

– Ένας ηλίθιος με τρέλανε μου λέει το αμάξι δεν πάει γρήγορα και του βρωμάει πως μάλλον κάτι δεν πάει καλά με τα άλογα που προσθέσαμε!

– Ε δεν του είπες και εσύ τόσα άλογα προσθέσαμε λογικά κάποιο μπορεί να χέστηκε!!!

– Μην με πειράζεις και εσύ με χουν τρελάνει!!! Κάθε μέρα πολλαπλασιάζονται οι παράξενοι τι να πω κλωνοποίηση τους κάνουν, όλοι ίδιοι είναι…

Μάστορα μου χτύπησες φλέβα το ίδιο όνειρο είδα χθες, ότι είχα κοινοποιηθεί…

-Το ξερά οτι ανήκεις στην ίδια φυλή! Τι άλλο θα ακούσω δεν με θέλει σήμερα…

-Τι είπες μάστορα;

-Πόσο ενδιαφέρον όνειροοοο που είδες! Κρίμα έχω δουλεία δεν έχω χρόνο να το ακούσω ούτε να μιλήσω μαζί σου πόσο παραπάνω να μου κουβαλήσεις και 2-3 κλώνους σου μαζί!

-Πόσο αγαπάς πόσο! Ναι αλλά το καλύτερο δεν σου το είπα ήμουν μάστορας σαν εσένα και έφτιαχνα μια Lamborghini !!!

«Ωχ τι θα ακούσω πάλι» – Επειδή και εγώ χθες ήμουν άραβας με ένα μαύρο άλογο και έτρεχα σαν οπτασία σένα παλάτι και πίσω με κυνηγούσε η εφορία και η τράπεζα, ξύπνησα από την τρομάρα γι αυτό αστό να το συζητήσουμε αύριο που θα δω και τον δεύτερο κύκλο να μάθω τι απέγινα. Φύγε έχω δουλειά!

-Μάστορα μου εσύ μες την περιπέτεια, σαν τον Άγγλο ασθενή μου ακούγεται το όνειρο σου!!! Φεύγω άλλα δες το βίντεο με τον πολύ αγαπημένο σου φίλο και τους κλώνους του να σου προσφέρει γνώσεις και μυστικά για την Lamborghini Murcielago που ούτε καν τα έχεις διανοηθεί, μπορεί να σε βοηθήσει να φτιάξεις και το αυτοκίνητο του ταλαίπωρου…

-Μιχάλη ξαφανίσουυυυυυ!!!!

-Καλημερααααααα Μαστορααααααα μουυυυυυ θα έρθω αύριο για service!!!!

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Κοντιζάς

Ένας άνθρωπος που δεν γνώριζε τίποτα από τον χώρο της μηχανοκίνησης και κατάφερε να ενώσει ολο τον χώρο στη μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα το Motor Festival. Ενας αδιαμφισβήτητα άσχετος της μηχανοκίνησης, που κατάφερε να δημιουργήσει την μοναδική τηλεοπτική εκπομπή το Engine Power προβάλλοντας αθλητές, καθημερινούς ήρωες και πρωταγωνιστές απο τον κοσμο της μηχανοκινησης σε ολη την Ελλάδα. Ένας άνθρωπος που συνεχίζει να νιώθει τίποτα, να νιώθει μηδέν, μπροστά στο μεγαλείο του χώρου και την αστείρευτη αγάπη του κόσμου για την μηχανοκίνηση. Σας παρουσιάζουμε τον Mr Zero... Μιχαήλ Κοντιζά! Καθημερινά μαζί μας από Δευτέρα έως το Σάββατο στις 9:00 το πρωί, στις 12:00 και στις 18:00 το απόγευμα.

ΣΧΟΛΙΑ