Βρήκε τον τρόπο για Κυριάκο!

Πώς ο ΠΑΟΚ έχει φτάσει κοντά στην απόκτηση του στόπερ του Αμβούργου
Βρήκε τον τρόπο για Κυριάκο!

Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο είναι πολύ σοβαρό καθώς οι άνθρωποι της ομάδας έχουν μιλήσει με τον Έλληνα αμυντικό και φαίνεται να έχουν βρει τον τρόπο, με τον οποίο θα τον ντύσουν στα «ασπρόμαυρα».

Στη λίστα του ΠΑΟΚ ο Βέρνμπλουμ!

Η προσπάθεια που κάνουν οι άνθρωποι του Δικεφάλου για να αποκτήσουν τον παίκτη του Αμβούργου θυμίζει πολύ αυτήν που έκαναν για να φέρουν τον Αντελίνο Βιεϊρίνια στη Θεσσαλονίκη το προηγούμενο καλοκαίρι.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής θέλει να έρθει στην Ελλάδα και να γίνει παίκτης του ΠΑΟΚ, η διοίκηση των Κυπελλούχων τον έχει βάλει ως πρώτη προτεραιότητα όμως θα πρέπει να «παίξει με τον χρόνο» για να καταφέρει να ρίξει το κόστος της μεταγραφής.

Το Αμβούργο που έχει υποβιβαστεί παραχωρεί τον Παπαδόπουλο με ένα ποσό κοντά στα 5 εκ.€ και οι «ασπρόμαυροι» ελπίζουν να έχουν σύμμαχο τον παίκτη και το σύμμαχό του, Πολ Κουτσολιάκο όσο περνούν οι εβδομάδες ώστε να καταφέρουν να πιέσουν τη γερμανική ομάδα για να κλείσουν το «deal» με μικρότερο ποσό.

Η Νάπολι στοχεύει σε Πασχαλάκη

Οι Γερμανοί είχαν αποκτήσει τον Κατερινιώτη αμυντικό, δίνοντας 7εκ. € στη Μπάγερ Λεβερκούζεν και είναι λογικό να επιθυμούν να πάρουν κάποια από αυτά τα χρήματα πίσω. Από την άλλη όμως, δεν βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση λόγω του υποβιβασμού τους. Άλλωστε σύμφωνα με ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του Παπαδόπουλου, ο μισθός του πέφτει αρκετά για τη δεύτερη κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου με αποτέλεσμα ο παίκτης να αναζητήσει κάτι καλύτερο.

Στον ΠΑΟΚ, που είναι έτοιμοι να κάνουν τον Κυριάκο τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη τους, εκτιμούν ότι στο τέλος θα βρεθεί η «χρυσή τομή», και θα καταφέρουν να πραγματοποιήσουν μία μεταγραφική κίνηση, που εκτός από ενθουσιασμό θα προσδώσει και ουσιαστική ενίσχυση στην αμυντική γραμμή του Δικεφάλου.

Ο «Πάπα» που δήλωσε πρόσφατα ότι επιθυμεί να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αυτό να συμβεί από τώρα, μετράει 136 συμμετοχές στη Μπουντεσλίγκα ενώ έχει παίξει και σε 20 αναμετρήσεις στο Champions League.

Φέτος, ο υψηλόσωμος παίκτης μέτρησε 29 συμμετοχές στο γερμανικό πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας και ένα γκολ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βρήκε τον τρόπο για Κυριάκο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.