ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Sportime-Έντυπη έκδοση (13/7): Το Sportime αλλάζει τον ελληνικό Τύπο! (pic)

To Sportime προσαρμόζεται στα δεδομένα της εποχής και πάει τον ελληνικό Τύπο σε ένα άλλο επίπεδο!
Sportime-Έντυπη έκδοση (13/7): To Sportime προσαρμόζεται στα δεδομένα της εποχής και πάει τον ελληνικό Τύπο σε ένα άλλο επίπεδο!

Sportime-Έντυπη έκδοση (13/7): To Sportime προσαρμόζεται στα δεδομένα της εποχής και πάει τον ελληνικό Τύπο σε ένα άλλο επίπεδο!

Sportime-Έντυπη έκδοση (13/7): Πέτρα που θέλει να κυλά ποτέ δεν χορταριάζει, καταπώς λένε. Οι καιροί αλλάζουν. Τα δεδομένα, ομοίως. Το χαρτί έχει τη μαγεία του. Το ίδιο, όμως, και η νέα ψηφιακή εποχή που έχει διαμορφωθεί και προχωρά με ιλιγγιώδεις ρυθμούς. Ποια είναι η λέξη-κλειδί σε μια τέτοια πραγματικότητά; Προσαρμογή. Το Sportime ήταν πάντα μπροστά από τις εξελίξεις. Στο ίδιο μονοπάτι θα βαδίσει και τώρα. Η εφημερίδα μας γίνεται ηλεκτρονική. Χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση. Διότι οφείλουμε σε αυτές τις εποχές να έχουμε μια άλλη οπτική ενημέρωσης. Μια διαφορετική προσέγγιση πληροφορίας. Κάτι που πραγματικά θα αξίζει και θα είναι δωρεάν για τον αναγνώστη. Θεωρούμε ως χρέος μας αυτήν την εποχή, την τόσο ιδιαίτερη λόγω της πανδημίας, να ψάξουμε το αλλιώτικο. Να βαδίσουμε στο δρόμο του φρέσκου, του καινοτόμου. Με σεβασμό στο περιβάλλον και τους αναγνώστες μας. Με μια απλή εγγραφή στην ειδική φόρμα του Sportime και θα είσαι σε θέση να έχεις καθημερινά την εφημερίδα στο προσωπικό σου e-mail! Απλά, εύκολα και ωραία!

Και, πού στε, θα ‘μαστε παρόντες στο περίπτερο, δεν χανόμαστε! Με πολλές ειδικές εκδόσεις όπως αυτές που σας έχουμε συνηθίσει και βεβαίως με το «παιδί» μας, το Sportime Kids. Βέβαια, οι ρομαντικοί του χαρτιού μπορούν να πάνε και σήμερα στο περίπτερο της γειτονίας τους ή όπου άλλου τους βγάλει ο δρόμος προκειμένου να προμηθευτούν το έντυπο του Sportime. Οι μέσα σελίδες έχουν ρεπορτάζ ωραία, θέματα ζουμερά, κείμενα διαβαστερά! Τι έγινε με τη Γαλατά και έφυγε άρον άρον και εκνευρισμένη από τη χώρα μας με συνέπεια να ακυρωθεί το φιλικό με τον Ολυμπιακό; Σε τι φάση βρίσκονται τα θέματα Αραούχο, Χατζισαφί στην ΑΕΚ; Τι μέρους του λόγου είναι ο Ρουμπέν Πέρεθ που έφτασε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού; Πόσες πιθανότητες έχει ο ΠΑΟΚ για να κάνει δικό του τον Κούρτιτς; Ποια σοκαριστική απόφαση περίμενε τον Άρη; Όλα απαντώνται, αναλυτικά και ενδελεχώς, εντός. Μαζί θα βρείτε και, όπως πάντα, τη στήλη του AGENT GREEK, καθώς και όσα πρέπει να ξέρετε για Super League 1 και 2, για μπάσκετ, για σπορ, για πολιτική και βεβαίως για διεθνή, τα οποία αυτές τις μέρες μιλούν… ιταλικά!

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ