Επικοινωνία – Sportime

Το Sportime.GR είναι ένας ιστότοπος που παρέχει νέα και πληροφορίες για διάφορα αθλήματα και εκδηλώσεις, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Καλύπτει θέματα όπως ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις, μηχανοκίνητα αθλήματα, μέσα ενημέρωσης, πολιτική, κοινωνία και άλλα.

Περιλαμβάνει επίσης απόψεις, αναλύσεις, συνεντεύξεις, αξιολογήσεις και ιστορικά γεγονότα από ειδικούς και δημοσιογράφους. Το Sportime.gr είναι μια από τις πιο δημοφιλείς και αξιόπιστες πηγές αθλητικής δημοσιογραφίας στην Ελλάδα. Μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα τους για να διαβάσετε τα τελευταία άρθρα και τίτλους από το Sportime.gr.

Για αναγνώστες

Αγαπητοί αναγνώστες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Sportime άμεσα. Επικοινωνήστε με την δημοσιογραφική ομάδα, το τεχνικό τμήμα ή το εμπορικό τμήμα μέσω mail και τηλεφώνου.

Τηλεφωνικό κέντρο Sportime

τηλ. (+30) 210 68 71 000

Δημοσιογραφικό Τμήμα

τηλ. (+30) 210 68 71 100
info[at]sportime.gr

Για συνεργασία / διαφήμιση

Το Sportime.gr προσφέρει ενημερωμένες ειδήσεις για αθλητισμό, επικαιρότητα, media κι άλλους τομείς, με εις βάθος ανάλυση και περιεχόμενο . Προσεγγίζουμε πάνω από 26 εκατομμύρια προβολές κάθε μήνα σε υπολογιστές, tablet και κινητές συσκευές.

Εμπορικό Τμήμα

Υπεύθυνος: Αντώνης Νικολόπουλος
τηλ. (+30) 210 68 71 015
antonis.nikolopoulos[at]rise.gr